22.A.fixed页B.buriedC.pulledD.made41.42.43.44.45.23.A.crowdB.audienceC.conversationD.inside46.4748.49.50.题24.A.irrelevantB.importantC.negativeD.novel第三部分写作(共两节,满分35分)题栏25.A.signB.challengeC.greetingD.voice第一节短文改错(共10小题;每小题1分,满分10分)26.A.anythingB.somethingC.nothingD.everything假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作27.A.excitedlyB.embarrassedlyC.uncertainlyD.casually文。文中共有10处语言错误,每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增28.A.astonishmentB.amusementC.sorrowD.relief加、删除或修改。29.A.ledB.draggedC.accompaniedD.seated增加:在缺词处加一个漏字符号(∧),并在其下面写出该加的词。30.A.awayB.downC.backD.on删除:把多余的词用斜线(八)划掉。31.A.interruptedB.stoppedC.tappedD.removed修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词。32.A.choiceB.taskC.answerD.solution注意:1.每处错误及其修改均仅限一词;33.A.with confidenceB.with delightC.out of controlD.out of breath2.只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。34.A.earB.eyeC.pointD.appetiteEvery country has its own culture and way of life,and many people wonder35.A.affectedB.motivatedC.coveredD.followedthat it would be like to living in a country like Australia.It's the six biggest36.A.touchingB.complicatedC.comfortableD.popular37.A.readyB.eagerC.anxiousD.fitcountry in the world.Surrounding by the ocean,Australia has population of more38.A.lentB.helpedC.pouredD.triedthan twenty-five million.It's a country of deserts,beaches,mountains,rivers and39.A.composeB.admireC.turn downD.tire of40.A.aloneB.randomlyC.on purposeD.for funlakes,mostly on a hugely scale.It's a country of blue skies and large farms that第二节(共10小题;每小题1.5分,满分15分)measured thousands of square kilometers.It's a country whose population consistsWhat will you think of when hearing the word "kung fu"?The answer forin of natives and people from many other country.It's also a country of kangaroosmost people may be Shaolin monks,Bruce Lee or Kung Fu Panda.41 forLaurence J.Brahm,an American documentary filmmaker,the first thing thatbut koalas.42 (spring)to mind is the concept of non-violence.第二节书面表达(满分25分)"Wushu,43 (translate)into'martial arts'in English,is the Chinese假定你是李华,下周美国明星James将访问你校,你将作为学生代表致欢迎name for kung fu.Martial means military,while Wushu doesn't really mean that."辞。请为此写一篇发言稿,内容包括:Brahm told the people 44 (attend)the premiere()of his latest work,1.表示欢迎;Searching for Kung Fu.2.介绍活动安排;As Brahm explained,if you break down 45 character "wu",it consists of3.表达祝愿。two characters:one is“ge”,meaning dagger--axe(短戈);the other is“zhi”,注意:meaning to stop.So,the meaning of martial arts in Chinese is 46 (actual)the1.词数100左右;art of stopping fighting.2.可以适当增加细节,以使行文连贯In the movie,Brahm digs into the principles and values in this ChineseDear James,cultural legacy(),47 dates back thousands of years but keeps 48 (it)enormous influence and attraction to this day.According to Brahm,kung fumovies have a 49 (mass)fan base around the world,not just because of thefight scenes,but also because of the 50(wise),philosophy,morality andstrategy within the movies.He hopes his movie can help build bridges andYours,understanding across nations and among people.Li Hua英语·周测卷(十七)第7页(共8页)英语·周测卷(十七)第8页(共8页)
32.A33.B有史以来第一次人类养大的老虎回归野外后生了两只幼崽。34.A这种濒临灭绝的大猫也有了希望。短文改错These days,breaking traffic regulations and littering are not uncommon,cause seriouscausingharm to our life so well as the environment.Changing this situation require our considerableasrequireseffort.As for me,it can't be the better way to start on my way to school.I will keep trafficrule in mind along the way.In other words,if I will ride a bicycle,I'll keep to the right andrulesnever cross a road until the traffic light turned green.Meanwhile,I'll regard it as your duty toturnsmyhelp keep our environment health and clean.I hope my behavior will make a difference.Ihealthysincerely appeal A us students to protect our environment.to意·8·【23·ZCYK·英语·参考答案一R一英语6-QG】
第二步:提炼句型other,the rather is*It's also known as the Moon Festival or the Mooncake Festivaldrinking some wine.Their daughter is enjoying the moon and their son isIt falls on the 15th day of the eighth lunar month.playing with a red lantern.Everyone is having a good time.It falls on the 15th day of the eighth month in the Chinese lunar calendar.I hope that you can come to China and spend the festival with us next year.Yours,*The festival usually comes/falls in September or October.Li Xiang爱晨读时间第15期参考答案第1版单词串烧时尚阅读4.are waiting for buses读有所思5.standing on the Great Wall3.trip4.anywayUnit 25.drive6.leave(Module 10)1.Yes,I do.That's because they are即学即练7.restaurant8.momentinteresting./...9.thing10.most2.My favourite cartoon character is1.at this moment 2.leave for11.stillHowl from Howl's Moving Castle3.Thank you for4.get off12.lying13.enjoysDear Amy,《哈尔的移动城堡》./…5.get on必备短语I'm writing to tell you something about our悟有所行基础训练1.in the sunI.1.drives2.most2.stand in linea.1-2 BA3.take photostraditional festival,the Spring Festival.b.1.Catbus3.moment4.wait for4.restaurant2.old5.the Great Wall3.house5.places6.on a school trip7.right nowLike Christmas in your country,the Spring趣闻播报Ⅱ.l.leaves8.a few2.star1-2FT9.on sale3.still4.off10.by emailFestival is quite an important festival in China.It第2版11.go back5.things12.get offUnit 113.hot dogusually comes in January or February.My family即学即练II.1.goes home from work14.have afternoon tea2.At this momentusually gets ready for it two weeks before it.1.waiting for2.take photos15.go to the theatre3.go to the theatre3.lying in the sun 4.enjoy helping16.go home from workAt the moment,my father is cleaning the house.He4.at night5.few tomatoes;a few potatoes17.at this/the moment5.have afternoon tea18.have a good/great timesays that means we can sweep away bad luck.I'm基础训练IV.1.Thank you for your flowers.语法驿站I.1.few2.Anywayputting away my old books.My mother is shopping2.Lisa is watching television at1.are singing3.sale4.back2.is doinghome.5.take3.I'm having lunch 4.are playingfor food.She usually cooks a big meal on the eveningⅡ.1.postcards3.Are they having a good time in2.calling5.isn't workingthe park?3.walks4.trip综合运用before the Spring Festival.We eat dumplings,fish4.They aren't having dinner atI .1-5 AFCGDand other delicious food.After dinner,we watch a5.enjoyinghome at the moment.Ⅱ.1.the2.isⅢ.l.with2.on5.It's eleven o'clock and the3.at4.grandparentsprogram on television.I always get lucky money3.to4.atstudents are having history.5.them6.studying5.by第3版7.enjoys8.to travelfrom my parents.I like the Spring Festival.IV.1.It's time to watch收藏面对面9.because10.runningYours,2.are lying in the sun重点单词Ⅲ.1-5 DBACE3.stand in line1.postcard2.lineLi Hua本版主编辛蕊芳责编张海地址山西省太原市小店区龙兴街190号,邮政编码030032联系电话0351-27776792777680(发行中心),订阅查询0351-27776482777649激光排版本报激光照封晋中开发区柏松印业有限公司(晋中开发区汇通产业园区南六堡段恒易通公司院内)订阅方式为方便订阅订户可通过当地发行工作站订购订阅时请核验其“授权书”“工作证”或直接向本报发行中心咨询以防假冒盗
1、安徽省2023-2024学年度高一第一学期芜湖市中学教学质量监控英语答案
1、安徽省2023-2024学年度高一第一学期芜湖市中学教学质量监控政治答案
1、安徽省2023-2024学年度高一第一学期芜湖市中学教学质量监控地理答案
2、安徽省2023~2024学年度九年级第一学期教学质量监测历史试题
1、安徽省2023~2024学年度九年级第一学期教学质量监测生物试题
1、安徽省2023~2024学年度九年级第一学期教学质量监测生物答案
1
3、安徽省2023-2024学年度八年级第一学期期末教学质量监测生物答案
1、安徽省2023-2024学年度八年级第一学期期末教学质量监测物理答案
1、安徽省亳州市2023-2024学年第一学期期末教学监测八年级物理试题
4、安徽省2023-2024学年度九年级学评价语文试题
1、安徽省2023-2024学年度九年级学评价语文答案
3.在活动中,老师安排你去邀请本市很有名的作家张××于下周二下午三点来学校作一场文学报告会,你准备怎么对作家说?请写
5、安徽省2023-2024学年度九年级学评价道德与法治答案
2023年九年级质量调研检测道德与法治(开卷)试卷题号总分得分温馨提示:效春浦金。0分,道德与法治和历史考试时间共120分钟,请合理分配时间2本卷共两部分,1门小题,满分80分。请先检查页码和题号,核
1、重庆市第八中学2024届高考适应性月考卷(五)5化学试题
1、重庆市第八中学2024届高考适应性月考卷(五)5地理试题
1、重庆市第八中学2024届高考适应性月考卷(五)5地理答案
1、重庆市第八中学
2、重庆市第八中学2024届高考适应性月考卷(五)5政治试题
1、重庆市第八中学2024届高考适应性月考卷(五)5政治答案
1、重庆市第八中学2024届高考适应性月考卷(五)5生物答案
1、重庆市第八中学
3、重庆市第八中学2024届高考适应性月考卷(五)5英语答案
1、重庆市第八中学2024届高考适应性月考卷(五)5化学答案
1、重庆市第八中学2024届高考适应性月考卷(五)5生物答案
1、重庆市第八中学
4、重庆市第八中学2024届高考适应性月考卷(五)5地理答案
1、重庆市第八中学2024届高考适应性月考(三)语文x试卷
-
5、重庆市第八中学2024届高考适应性月考卷(五)5生物答案
1、重庆市第八中学2024届高考适应性月考卷(五)5地理答案
1、重庆市第八中学2024届高考适应性月考(三)语文x试卷
-
1、商洛市2024届高三尖子生学情诊断考试(第二次)文科综合试题
1、商洛市2024届高三尖子生学情诊断考试(第二次)文科数学试题
1、商洛市2024届高三尖子生学情诊断考试(第二次)文科数学答案
1、高三2
2、商洛市2024届高三尖子生学情诊断考试(第二次)文科数学试题
1、商洛市2024届高三尖子生学情诊断考试(第二次)文科数学答案
1、高三2024届冲刺01数学(新)答案
1、全国100所名校最新高考冲刺卷
3、商洛市2024届高三尖子生学情诊断考试(第二次)理科综合试题
1、商洛市2024届高三尖子生学情诊断考试(第二次)理科数学试题
1、商洛市2024届高三尖子生学情诊断考试(第二次)理科数学答案
1、商洛市
4、商洛市2024届高三尖子生学情诊断考试(第二次)英语答案
1、商洛市2024届高三尖子生学情诊断考试(第二次)理科数学答案
1、商洛市2024届高三尖子生学情诊断考试理科数学答案
1、[九师联盟]20
5、商洛市2024届高三尖子生学情诊断考试(第二次)理科综合答案
1、商洛市2024届高三尖子生学情诊断考试(第二次)理科数学答案
1、商洛市2024届高三尖子生学情诊断考试理科数学答案
1、[九师联盟]20
1、2024届模拟03理科数学试题
1、阳光启学 2024届全国统一考试标准模拟信息卷(一)1理科数学LL试题
1、天一大联考 2024届高考全真模拟卷(二)2理科数学答案
1、
2、2024届冲刺01理科数学答案
1、全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1
forgot忘记。上句作者说'很忙’,所以应该是作者忘了他的事。51.C句意:我设法为他解决了一点周薪。A.bring
3、2024届元月调研考试数学(T)试题
1、2024届元月调研考试数学(T)答案
1、2024届元月调研考试生物(T)答案
1、2024年广东省高三年级元月统一调研测试化学答案-试卷
4、重庆市巴南区2024届高考诊断考试(一)数学试题
接圆的直径为v√16+a,则外接球的半径为32,Q,表面积为(32十a2)元=16(5-2√2)π,D2项不正确。7.12【解题分析】设四边形ABCD的面积为S,其直观图的面积为S',因为S=3√2,
5、山西省大同市2023年七年级新生学情监测数学g
数学2022-2023学年沪科七年级答案页第7期子围报第27期移项,得2x>.2.x系数化为1,得x≥-2.2版x系数化成1,得x心1.数轴表示略7.1不等式及其基本性质这个不等式的解集在数轴上表示
1、高三2024届冲刺03文科数学答案
1、全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1
64.【参考答案】has been rebuilt【长难句分析】On the morning of Sept.28th2
2、2024届押题02理科数学试题
1、2024届押题01理科数学试题
1、2024年全国高考·冲刺押题卷(一)1理科数学LN试题
1、[百师联盟]2024届高三冲刺卷(二)2理
3、文海大联考·2024届高三期末考试数学答案
1、文海大联考· 2024届高三起点考试数学试题
(1)能否有95%的把握认为对新能源汽车的购买意愿与购买时财政补贴幅度有关?(2)若从购买时补贴大于1.5万的样本中用分层随
4、上进教育 24届高三一轮总复验收考试数学试题
1、上进教育 24届高三一轮总复验收考试数学答案
1、2024届智慧上进 高三总复双向达标月考调研卷(六)6数学·Ⅱ卷试题
1、[智慧上进
5、宁波十校2024届高三3月联考数学答案试卷答案答案
4/4分董及闭报MATHEMATICS WEEKLY●安徽专版七年级·第17~24期主编:张瑞责编:张爽美编:花玉考答亲解得t=17.解得b=10.第二次旋转到同条直线时,此时如图3,若相遇后相距15
1、2024届冲刺01理科数学试题
1、全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1
,承8 GLBALTBG8压听第二段对话,回答第3-4两个问题。现在你有芳美浮报社10秒钟的阅题时间。《EARNINGE
2、[文海大联考]2024届高三期末考试数学答案
1、文海大联考·2024届高三期末考试数学答案
1、文海大联考· 2024届高三起点考试数学试题
(1)能否有95%的把握认为对新能源汽车的购买意愿
3、2024届高考模拟测试卷(二)2文科数学试题
1、2024届高考模拟测试卷(一)1文科数学试题
1、2024届单科模拟05数学试题
1、2024届单科模拟05理科数学试题
<
4、辽宁省名校联盟2024年高一3月份联合考试数学答案
1、辽宁省名校联盟2024年高三3月份联合考试地理试题
1、辽宁省名校联盟2024年高三3月份联合考试地理答案
1、天一大联考三晋名校联盟20
5、山西省大同市2023年七年级新生学情监测数学g
三因为x0,y<0,13.解:(1)去分母,得-3x所以/1+2a>0,根据题意,得2x+y100,16x=7y.3<4x+11.移项、合并同类项1-a<0解得a>1.解得X35,得-7x<14.两边
1、2024届全国100所名校AB测试示范卷·物理[24·G3AB(新教材老高考)·物理-LKB-必考-QG]八试题
1、2024届高三全国100所名校AB测试示范卷·化学[24·G3AB(新教材老高考)·化学-LKB-必考-NMG]一试题
二、非选择题:包括必考题和选考题两部分。第15~1
2、2024届分科综合检测卷(三)/物理试卷答案
1、2024年衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)答案
团GLOBAL ENGLS团芳关径报社C 1.What does Nicole Thompson thin
3、2023~2024学年核心突破XGK(二)2物理试题
天津市部分区2022年高三质量调查试卷(一)物理参考答案一、二选择题(每小题5分,共40分)题号345678答案ADBBCCDAC9.(1)①2t1②变大③相同(2)①0.680铜芯线,②见右图③c1
4、安徽2023-2024 学年九年级上学期调研三物理答案
1、2023年湖南省长沙市长郡中学高二上学期暑假作业检测物理/
口■■口口■口BL以只要P完整穿过磁场区域,那么P的速度的大小就减小△)==2.5m/s,故B错误。2Rm分类
5、安徽2023-2024 学年八年级上学期调研三物理试题
1、安徽2023-2024 学年八年级上学期调研三物理试题
1、安徽2023-2024 学年八年级上学期调研三物理试题
1、安徽2023-20
1、河北省高一2023-2024学年度下学期月考试题(数学)
1、2024届冲刺01文科数学试题
1、全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1
▣■■■▣▣Text 10W:Welcome to thi
2、山东省2023-2024学年潍坊市高三期末考试(2024.01)地理答案
1、2023-2024学年高三第一学期天域全国名校协作体联考地理试题及答案
18.(14分)(1)描点准确2分,连线(曲线)准确2分。1.5-(000D30-0.5-1.0-
3、百师联盟 2024届高三开年摸底联考 广东卷生物答案
1、百师联盟 2024届高三开年摸底联考 广东卷政治答案
1、百师联盟 2024届高三开年摸底联考 广东卷历史答案
1、百师联盟 2024届高
4、百师联盟 2024届高三开年摸底联考历史(广西卷)试题
1、百师联盟 2024届高三开年摸底联考地理(广西卷)试题
2023-2024学年考武报·高考地理新课标版工业和有色冶金产业:费城作为铁路干线与沿海交通线的交通:都市圈的实质
5、2024年河南省九年级基础摸底考试(一)历史答案
1、2024年河南省九年级基础摸底考试(一)生物答案
1、5贵阳市2024届高三年级摸底考试(8月)化学
少的原因:温度/℃20406080NaCl
【答案】8.B9.B10.C11.C【解析】【导语】这是一篇说明文。短文介绍了“大脑如何组织语言“这一研究。【8题详解】细节理解题。根据文章第一段““Despite a lot of research on how the brain processes language,.we still don'tknow much about how language is organized in the human brain.Most of what we know comes from small studieswith only a few subjects,and these findings have not been confirmed in other studies."This meta-analysis aims tohelp change that.(“尽管对大脑如何处理语言进行了大量研究,但我们仍然对语言在人脑中的组织方式知之甚少。我们所知道的大部分都来自只有少数受试者的小型研究,这些发现尚未在其他研究中得到证实。”这项荟萃分析旨在帮助改变这一点)”第二段“Based on many neuroscientific(神经科学的)experiments usingbrain imaging techniques and involving thousands of subjects,this analysis gives us a deeper understanding of howthe brain organizes language.”(基于使用脑成像技术和涉及数千受试者的许多神经科学实验,这一分析使我们对大脑如何组织语言有了更深入的了解。)可知,研究的重点是大脑如何组织语言。故选B。【9题详解】推理判断题。根据文章第二段“Based on many neuroscientific(神经科学的)experiments using brain imagingtechniques and involving thousands of subjects,this analysis gives us a deeper understanding of how the brainorganizes language..”(基于使用脑成像技术和涉及数千受试者的许多神经科学实验,这一分析使我们对大脑如何组织语言有了更深入的了解。)可知,研究人员通过分析大量实验数据得出了结论。故选B。【10题详解】推理判断题。根据文章第三段“The researchers not only studied language as a process in general,,but alsoclearly addressed subordinate()processes:the meaning of language at the level of words and sentences(semantics);the phonetic structure of language(phonology);grammar and the arrangement of linguistic elements(syntax);the phonetic structure of language at sentence level,including melody,intonation and rhythm(prosody)."(研究者们不仅把语言作为一个一般的过程来研究,而且还明确地指出了从属的过程:在词和句子的层面上研究语言的意义(语义):语言的语音结构(音系学):语法和语言元素(句法)的排列:语言在句子层面的语音结构,包括旋律、语调和节奏(韵律))可知,研究不仅研究了语言作为一个整体的过程,还明确研究了从属过程,说明研究是具体的。故选C。【11题详解】细节理解题。根据最后一段“Our findings may serve future studies involving language recovery after braininjury,.for example caused by stroke.”(我们的发现可能为未来有关脑损伤(如中风)后语言恢复的研究提供帮助)可知,研究的科学价值在于帮助语言恢复。故选C。第8页/共22页
【答案】8.B9.B10.C11.C【解析】【导语】这是一篇说明文。短文介绍了“大脑如何组织语言“这一研究。【8题详解】细节理解题。根据文章第一段““Despite a lot of research on how the brain processes language,.we still don'tknow much about how language is organized in the human brain.Most of what we know comes from small studieswith only a few subjects,and these findings have not been confirmed in other studies."This meta-analysis aims tohelp change that.(“尽管对大脑如何处理语言进行了大量研究,但我们仍然对语言在人脑中的组织方式知之甚少。我们所知道的大部分都来自只有少数受试者的小型研究,这些发现尚未在其他研究中得到证实。”这项荟萃分析旨在帮助改变这一点)”第二段“Based on many neuroscientific(神经科学的)experiments usingbrain imaging techniques and involving thousands of subjects,this analysis gives us a deeper understanding of howthe brain organizes language.”(基于使用脑成像技术和涉及数千受试者的许多神经科学实验,这一分析使我们对大脑如何组织语言有了更深入的了解。)可知,研究的重点是大脑如何组织语言。故选B。【9题详解】推理判断题。根据文章第二段“Based on many neuroscientific(神经科学的)experiments using brain imagingtechniques and involving thousands of subjects,this analysis gives us a deeper understanding of how the brainorganizes language..”(基于使用脑成像技术和涉及数千受试者的许多神经科学实验,这一分析使我们对大脑如何组织语言有了更深入的了解。)可知,研究人员通过分析大量实验数据得出了结论。故选B。【10题详解】推理判断题。根据文章第三段“The researchers not only studied language as a process in general,,but alsoclearly addressed subordinate()processes:the meaning of language at the level of words and sentences(semantics);the phonetic structure of language(phonology);grammar and the arrangement of linguistic elements(syntax);the phonetic structure of language at sentence level,including melody,intonation and rhythm(prosody)."(研究者们不仅把语言作为一个一般的过程来研究,而且还明确地指出了从属的过程:在词和句子的层面上研究语言的意义(语义):语言的语音结构(音系学):语法和语言元素(句法)的排列:语言在句子层面的语音结构,包括旋律、语调和节奏(韵律))可知,研究不仅研究了语言作为一个整体的过程,还明确研究了从属过程,说明研究是具体的。故选C。【11题详解】细节理解题。根据最后一段“Our findings may serve future studies involving language recovery after braininjury,.for example caused by stroke.”(我们的发现可能为未来有关脑损伤(如中风)后语言恢复的研究提供帮助)可知,研究的科学价值在于帮助语言恢复。故选C。第8页/共22页
【答案】8.B9.B10.C11.C【解析】【导语】这是一篇说明文。短文介绍了“大脑如何组织语言“这一研究。【8题详解】细节理解题。根据文章第一段““Despite a lot of research on how the brain processes language,.we still don'tknow much about how language is organized in the human brain.Most of what we know comes from small studieswith only a few subjects,and these findings have not been confirmed in other studies."This meta-analysis aims tohelp change that.(“尽管对大脑如何处理语言进行了大量研究,但我们仍然对语言在人脑中的组织方式知之甚少。我们所知道的大部分都来自只有少数受试者的小型研究,这些发现尚未在其他研究中得到证实。”这项荟萃分析旨在帮助改变这一点)”第二段“Based on many neuroscientific(神经科学的)experiments usingbrain imaging techniques and involving thousands of subjects,this analysis gives us a deeper understanding of howthe brain organizes language.”(基于使用脑成像技术和涉及数千受试者的许多神经科学实验,这一分析使我们对大脑如何组织语言有了更深入的了解。)可知,研究的重点是大脑如何组织语言。故选B。【9题详解】推理判断题。根据文章第二段“Based on many neuroscientific(神经科学的)experiments using brain imagingtechniques and involving thousands of subjects,this analysis gives us a deeper understanding of how the brainorganizes language..”(基于使用脑成像技术和涉及数千受试者的许多神经科学实验,这一分析使我们对大脑如何组织语言有了更深入的了解。)可知,研究人员通过分析大量实验数据得出了结论。故选B。【10题详解】推理判断题。根据文章第三段“The researchers not only studied language as a process in general,,but alsoclearly addressed subordinate()processes:the meaning of language at the level of words and sentences(semantics);the phonetic structure of language(phonology);grammar and the arrangement of linguistic elements(syntax);the phonetic structure of language at sentence level,including melody,intonation and rhythm(prosody)."(研究者们不仅把语言作为一个一般的过程来研究,而且还明确地指出了从属的过程:在词和句子的层面上研究语言的意义(语义):语言的语音结构(音系学):语法和语言元素(句法)的排列:语言在句子层面的语音结构,包括旋律、语调和节奏(韵律))可知,研究不仅研究了语言作为一个整体的过程,还明确研究了从属过程,说明研究是具体的。故选C。【11题详解】细节理解题。根据最后一段“Our findings may serve future studies involving language recovery after braininjury,.for example caused by stroke.”(我们的发现可能为未来有关脑损伤(如中风)后语言恢复的研究提供帮助)可知,研究的科学价值在于帮助语言恢复。故选C。第8页/共22页
【答案】8.B9.B10.C11.C【解析】【导语】这是一篇说明文。短文介绍了“大脑如何组织语言“这一研究。【8题详解】细节理解题。根据文章第一段““Despite a lot of research on how the brain processes language,.we still don'tknow much about how language is organized in the human brain.Most of what we know comes from small studieswith only a few subjects,and these findings have not been confirmed in other studies."This meta-analysis aims tohelp change that.(“尽管对大脑如何处理语言进行了大量研究,但我们仍然对语言在人脑中的组织方式知之甚少。我们所知道的大部分都来自只有少数受试者的小型研究,这些发现尚未在其他研究中得到证实。”这项荟萃分析旨在帮助改变这一点)”第二段“Based on many neuroscientific(神经科学的)experiments usingbrain imaging techniques and involving thousands of subjects,this analysis gives us a deeper understanding of howthe brain organizes language.”(基于使用脑成像技术和涉及数千受试者的许多神经科学实验,这一分析使我们对大脑如何组织语言有了更深入的了解。)可知,研究的重点是大脑如何组织语言。故选B。【9题详解】推理判断题。根据文章第二段“Based on many neuroscientific(神经科学的)experiments using brain imagingtechniques and involving thousands of subjects,this analysis gives us a deeper understanding of how the brainorganizes language..”(基于使用脑成像技术和涉及数千受试者的许多神经科学实验,这一分析使我们对大脑如何组织语言有了更深入的了解。)可知,研究人员通过分析大量实验数据得出了结论。故选B。【10题详解】推理判断题。根据文章第三段“The researchers not only studied language as a process in general,,but alsoclearly addressed subordinate()processes:the meaning of language at the level of words and sentences(semantics);the phonetic structure of language(phonology);grammar and the arrangement of linguistic elements(syntax);the phonetic structure of language at sentence level,including melody,intonation and rhythm(prosody)."(研究者们不仅把语言作为一个一般的过程来研究,而且还明确地指出了从属的过程:在词和句子的层面上研究语言的意义(语义):语言的语音结构(音系学):语法和语言元素(句法)的排列:语言在句子层面的语音结构,包括旋律、语调和节奏(韵律))可知,研究不仅研究了语言作为一个整体的过程,还明确研究了从属过程,说明研究是具体的。故选C。【11题详解】细节理解题。根据最后一段“Our findings may serve future studies involving language recovery after braininjury,.for example caused by stroke.”(我们的发现可能为未来有关脑损伤(如中风)后语言恢复的研究提供帮助)可知,研究的科学价值在于帮助语言恢复。故选C。第8页/共22页
【答案】8.B9.B10.C11.C【解析】【导语】这是一篇说明文。短文介绍了“大脑如何组织语言“这一研究。【8题详解】细节理解题。根据文章第一段““Despite a lot of research on how the brain processes language,.we still don'tknow much about how language is organized in the human brain.Most of what we know comes from small studieswith only a few subjects,and these findings have not been confirmed in other studies."This meta-analysis aims tohelp change that.(“尽管对大脑如何处理语言进行了大量研究,但我们仍然对语言在人脑中的组织方式知之甚少。我们所知道的大部分都来自只有少数受试者的小型研究,这些发现尚未在其他研究中得到证实。”这项荟萃分析旨在帮助改变这一点)”第二段“Based on many neuroscientific(神经科学的)experiments usingbrain imaging techniques and involving thousands of subjects,this analysis gives us a deeper understanding of howthe brain organizes language.”(基于使用脑成像技术和涉及数千受试者的许多神经科学实验,这一分析使我们对大脑如何组织语言有了更深入的了解。)可知,研究的重点是大脑如何组织语言。故选B。【9题详解】推理判断题。根据文章第二段“Based on many neuroscientific(神经科学的)experiments using brain imagingtechniques and involving thousands of subjects,this analysis gives us a deeper understanding of how the brainorganizes language..”(基于使用脑成像技术和涉及数千受试者的许多神经科学实验,这一分析使我们对大脑如何组织语言有了更深入的了解。)可知,研究人员通过分析大量实验数据得出了结论。故选B。【10题详解】推理判断题。根据文章第三段“The researchers not only studied language as a process in general,,but alsoclearly addressed subordinate()processes:the meaning of language at the level of words and sentences(semantics);the phonetic structure of language(phonology);grammar and the arrangement of linguistic elements(syntax);the phonetic structure of language at sentence level,including melody,intonation and rhythm(prosody)."(研究者们不仅把语言作为一个一般的过程来研究,而且还明确地指出了从属的过程:在词和句子的层面上研究语言的意义(语义):语言的语音结构(音系学):语法和语言元素(句法)的排列:语言在句子层面的语音结构,包括旋律、语调和节奏(韵律))可知,研究不仅研究了语言作为一个整体的过程,还明确研究了从属过程,说明研究是具体的。故选C。【11题详解】细节理解题。根据最后一段“Our findings may serve future studies involving language recovery after braininjury,.for example caused by stroke.”(我们的发现可能为未来有关脑损伤(如中风)后语言恢复的研究提供帮助)可知,研究的科学价值在于帮助语言恢复。故选C。第8页/共22页
1、河南省2024-2025学年第一学期七年级学情分析二历史答案
1、河南省2024-2025学年第一学期七年级学情分析二地理试题
1、河南省2024-2025学年度第一学期八年级第一次学情分析地理试题
1、
2、河南省2024-2025学年第一学期七年级学情分析二地理试题
1、河南省2024-2025学年度第一学期八年级第一次学情分析地理答案
1、河南省2024-2025学年度第一学期八年级第一次学情分析地理(中图版)答案
3、河北省2024-2025学年第一学期八年级学业水检测一数学答案
1、河北省2024-2025学年第一学期八年级学业水检测一地理答案
-
2、河南省2024-2025学年度第一学期八年级第一次学情分析数学(华师大)试题
4、河南省2024-2025学年上学期七年级阶段性学情分析(一)英语(KB)答案
《双语学报》2024-2025学年(上)八年级X版·厦门专版第4期●八年级(上Unit3基础能力训练听力原文及参考答案●听力原文参考答案第一节听下面五个句子,从每小题所给的A、B、C三幅图中选(On
5、云南省2023~2024学年高二年级上学期期末模拟测试政治试题
1、安徽2023-2024 学年八年级上学期调研三政治试题
1、安徽2023-2024 学年八年级上学期调研三物理试题
1、安徽2023-20
M: Yeah,it's pretty chilly and damp outside.They're saying we might get winds gusting up to 60milesper hour.W:What's our plan,then?M:Not much,really.Just stay indoors.There’s a chance of trees andpower lines coming down.W:Got it.M: Plus,with the temperature dropping,we could see some snow in the wooded areas.W:I hope itpasses soon.M: Nah,it's notlooking good until lateWednesday.But hey,I should probably move the car awayfrom the trees.W:Yeah,better safe than sorry.Text7W:Have you seen that poster with the clock?It's so good, but alittle scary,too.M: I know.So manywild animals aredying out.Thisposter says thatbetween 150and 200species die out everyKepW:That's terrible.We really need to do something.Why are so many species dying?M: Well,some animals are being hunted and killed.And then there's pollution and habitat loss,I guess.Animalsneed a placeto live in,just like us,and they need clean air and water,too.W:Itseemslikepeople need to bemoreaware.M:Absolutely.More people need toknow.W:Yes,they shouldmake more of theseposters-maybeitwill helpprotect thewildlife.Text8M:Maggie,wouldyou liketo comewithme and Sarahtothe cinema onFriday evening?W:I'd love to,but I'll be planning a film for a competition with some friends from the film club.If we win this one,ourschool club can enter an international competition.M:Whatkind of film is it? Another comedy likeyour last one?W:Actually,it's going to be an action film.This week we are planning the music and we will decidehow it mightendnextweek.M: So when's the competition?W:Wehave to sendour film to the competition officebefore the twelfth ofJune and they'llpost thewinner's ontheir website on the nineteenth of June,then they'll show the winner film at a film festival on the thirtieth ofJune.M:Right,where is the film festival? Is it at the cinema in town?W:Not this year.It's at the newfilm school.It's not far from the art center.M:Great!I can't wait.Text9W:Hello,ladies and gentlemen.Today,we have invited Professor Stone to talk about the role of elderly people inour society.Welcome to our show,Professor Stone.M: To beginwith,I'd like to tell a storyfrommy ownlife.Severalyears ago,whenmy grandparentswerewell intotheireighties,theywerenolongerabletocareforthemselvesverywell.Mygrandfatherwasafraid of leaving重庆市第八中学高2025届高考适应性月考卷(二)答案(英语)第3页共7页
M: Yeah,it's pretty chilly and damp outside.They're saying we might get winds gusting up to 60milesper hour.W:What's our plan,then?M:Not much,really.Just stay indoors.There’s a chance of trees andpower lines coming down.W:Got it.M: Plus,with the temperature dropping,we could see some snow in the wooded areas.W:I hope itpasses soon.M: Nah,it's notlooking good until lateWednesday.But hey,I should probably move the car awayfrom the trees.W:Yeah,better safe than sorry.Text7W:Have you seen that poster with the clock?It's so good, but alittle scary,too.M: I know.So manywild animals aredying out.Thisposter says thatbetween 150and 200species die out everyKepW:That's terrible.We really need to do something.Why are so many species dying?M: Well,some animals are being hunted and killed.And then there's pollution and habitat loss,I guess.Animalsneed a placeto live in,just like us,and they need clean air and water,too.W:Itseemslikepeople need to bemoreaware.M:Absolutely.More people need toknow.W:Yes,they shouldmake more of theseposters-maybeitwill helpprotect thewildlife.Text8M:Maggie,wouldyou liketo comewithme and Sarahtothe cinema onFriday evening?W:I'd love to,but I'll be planning a film for a competition with some friends from the film club.If we win this one,ourschool club can enter an international competition.M:Whatkind of film is it? Another comedy likeyour last one?W:Actually,it's going to be an action film.This week we are planning the music and we will decidehow it mightendnextweek.M: So when's the competition?W:Wehave to sendour film to the competition officebefore the twelfth ofJune and they'llpost thewinner's ontheir website on the nineteenth of June,then they'll show the winner film at a film festival on the thirtieth ofJune.M:Right,where is the film festival? Is it at the cinema in town?W:Not this year.It's at the newfilm school.It's not far from the art center.M:Great!I can't wait.Text9W:Hello,ladies and gentlemen.Today,we have invited Professor Stone to talk about the role of elderly people inour society.Welcome to our show,Professor Stone.M: To beginwith,I'd like to tell a storyfrommy ownlife.Severalyears ago,whenmy grandparentswerewell intotheireighties,theywerenolongerabletocareforthemselvesverywell.Mygrandfatherwasafraid of leaving重庆市第八中学高2025届高考适应性月考卷(二)答案(英语)第3页共7页
M: Yeah,it's pretty chilly and damp outside.They're saying we might get winds gusting up to 60milesper hour.W:What's our plan,then?M:Not much,really.Just stay indoors.There’s a chance of trees andpower lines coming down.W:Got it.M: Plus,with the temperature dropping,we could see some snow in the wooded areas.W:I hope itpasses soon.M: Nah,it's notlooking good until lateWednesday.But hey,I should probably move the car awayfrom the trees.W:Yeah,better safe than sorry.Text7W:Have you seen that poster with the clock?It's so good, but alittle scary,too.M: I know.So manywild animals aredying out.Thisposter says thatbetween 150and 200species die out everyKepW:That's terrible.We really need to do something.Why are so many species dying?M: Well,some animals are being hunted and killed.And then there's pollution and habitat loss,I guess.Animalsneed a placeto live in,just like us,and they need clean air and water,too.W:Itseemslikepeople need to bemoreaware.M:Absolutely.More people need toknow.W:Yes,they shouldmake more of theseposters-maybeitwill helpprotect thewildlife.Text8M:Maggie,wouldyou liketo comewithme and Sarahtothe cinema onFriday evening?W:I'd love to,but I'll be planning a film for a competition with some friends from the film club.If we win this one,ourschool club can enter an international competition.M:Whatkind of film is it? Another comedy likeyour last one?W:Actually,it's going to be an action film.This week we are planning the music and we will decidehow it mightendnextweek.M: So when's the competition?W:Wehave to sendour film to the competition officebefore the twelfth ofJune and they'llpost thewinner's ontheir website on the nineteenth of June,then they'll show the winner film at a film festival on the thirtieth ofJune.M:Right,where is the film festival? Is it at the cinema in town?W:Not this year.It's at the newfilm school.It's not far from the art center.M:Great!I can't wait.Text9W:Hello,ladies and gentlemen.Today,we have invited Professor Stone to talk about the role of elderly people inour society.Welcome to our show,Professor Stone.M: To beginwith,I'd like to tell a storyfrommy ownlife.Severalyears ago,whenmy grandparentswerewell intotheireighties,theywerenolongerabletocareforthemselvesverywell.Mygrandfatherwasafraid of leaving重庆市第八中学高2025届高考适应性月考卷(二)答案(英语)第3页共7页
M: Yeah,it's pretty chilly and damp outside.They're saying we might get winds gusting up to 60milesper hour.W:What's our plan,then?M:Not much,really.Just stay indoors.There’s a chance of trees andpower lines coming down.W:Got it.M: Plus,with the temperature dropping,we could see some snow in the wooded areas.W:I hope itpasses soon.M: Nah,it's notlooking good until lateWednesday.But hey,I should probably move the car awayfrom the trees.W:Yeah,better safe than sorry.Text7W:Have you seen that poster with the clock?It's so good, but alittle scary,too.M: I know.So manywild animals aredying out.Thisposter says thatbetween 150and 200species die out everyKepW:That's terrible.We really need to do something.Why are so many species dying?M: Well,some animals are being hunted and killed.And then there's pollution and habitat loss,I guess.Animalsneed a placeto live in,just like us,and they need clean air and water,too.W:Itseemslikepeople need to bemoreaware.M:Absolutely.More people need toknow.W:Yes,they shouldmake more of theseposters-maybeitwill helpprotect thewildlife.Text8M:Maggie,wouldyou liketo comewithme and Sarahtothe cinema onFriday evening?W:I'd love to,but I'll be planning a film for a competition with some friends from the film club.If we win this one,ourschool club can enter an international competition.M:Whatkind of film is it? Another comedy likeyour last one?W:Actually,it's going to be an action film.This week we are planning the music and we will decidehow it mightendnextweek.M: So when's the competition?W:Wehave to sendour film to the competition officebefore the twelfth ofJune and they'llpost thewinner's ontheir website on the nineteenth of June,then they'll show the winner film at a film festival on the thirtieth ofJune.M:Right,where is the film festival? Is it at the cinema in town?W:Not this year.It's at the newfilm school.It's not far from the art center.M:Great!I can't wait.Text9W:Hello,ladies and gentlemen.Today,we have invited Professor Stone to talk about the role of elderly people inour society.Welcome to our show,Professor Stone.M: To beginwith,I'd like to tell a storyfrommy ownlife.Severalyears ago,whenmy grandparentswerewell intotheireighties,theywerenolongerabletocareforthemselvesverywell.Mygrandfatherwasafraid of leaving重庆市第八中学高2025届高考适应性月考卷(二)答案(英语)第3页共7页
M: Yeah,it's pretty chilly and damp outside.They're saying we might get winds gusting up to 60milesper hour.W:What's our plan,then?M:Not much,really.Just stay indoors.There’s a chance of trees andpower lines coming down.W:Got it.M: Plus,with the temperature dropping,we could see some snow in the wooded areas.W:I hope itpasses soon.M: Nah,it's notlooking good until lateWednesday.But hey,I should probably move the car awayfrom the trees.W:Yeah,better safe than sorry.Text7W:Have you seen that poster with the clock?It's so good, but alittle scary,too.M: I know.So manywild animals aredying out.Thisposter says thatbetween 150and 200species die out everyKepW:That's terrible.We really need to do something.Why are so many species dying?M: Well,some animals are being hunted and killed.And then there's pollution and habitat loss,I guess.Animalsneed a placeto live in,just like us,and they need clean air and water,too.W:Itseemslikepeople need to bemoreaware.M:Absolutely.More people need toknow.W:Yes,they shouldmake more of theseposters-maybeitwill helpprotect thewildlife.Text8M:Maggie,wouldyou liketo comewithme and Sarahtothe cinema onFriday evening?W:I'd love to,but I'll be planning a film for a competition with some friends from the film club.If we win this one,ourschool club can enter an international competition.M:Whatkind of film is it? Another comedy likeyour last one?W:Actually,it's going to be an action film.This week we are planning the music and we will decidehow it mightendnextweek.M: So when's the competition?W:Wehave to sendour film to the competition officebefore the twelfth ofJune and they'llpost thewinner's ontheir website on the nineteenth of June,then they'll show the winner film at a film festival on the thirtieth ofJune.M:Right,where is the film festival? Is it at the cinema in town?W:Not this year.It's at the newfilm school.It's not far from the art center.M:Great!I can't wait.Text9W:Hello,ladies and gentlemen.Today,we have invited Professor Stone to talk about the role of elderly people inour society.Welcome to our show,Professor Stone.M: To beginwith,I'd like to tell a storyfrommy ownlife.Severalyears ago,whenmy grandparentswerewell intotheireighties,theywerenolongerabletocareforthemselvesverywell.Mygrandfatherwasafraid of leaving重庆市第八中学高2025届高考适应性月考卷(二)答案(英语)第3页共7页
M: Yeah,it's pretty chilly and damp outside.They're saying we might get winds gusting up to 60milesper hour.W:What's our plan,then?M:Not much,really.Just stay indoors.There’s a chance of trees andpower lines coming down.W:Got it.M: Plus,with the temperature dropping,we could see some snow in the wooded areas.W:I hope itpasses soon.M: Nah,it's notlooking good until lateWednesday.But hey,I should probably move the car awayfrom the trees.W:Yeah,better safe than sorry.Text7W:Have you seen that poster with the clock?It's so good, but alittle scary,too.M: I know.So manywild animals aredying out.Thisposter says thatbetween 150and 200species die out everyKepW:That's terrible.We really need to do something.Why are so many species dying?M: Well,some animals are being hunted and killed.And then there's pollution and habitat loss,I guess.Animalsneed a placeto live in,just like us,and they need clean air and water,too.W:Itseemslikepeople need to bemoreaware.M:Absolutely.More people need toknow.W:Yes,they shouldmake more of theseposters-maybeitwill helpprotect thewildlife.Text8M:Maggie,wouldyou liketo comewithme and Sarahtothe cinema onFriday evening?W:I'd love to,but I'll be planning a film for a competition with some friends from the film club.If we win this one,ourschool club can enter an international competition.M:Whatkind of film is it? Another comedy likeyour last one?W:Actually,it's going to be an action film.This week we are planning the music and we will decidehow it mightendnextweek.M: So when's the competition?W:Wehave to sendour film to the competition officebefore the twelfth ofJune and they'llpost thewinner's ontheir website on the nineteenth of June,then they'll show the winner film at a film festival on the thirtieth ofJune.M:Right,where is the film festival? Is it at the cinema in town?W:Not this year.It's at the newfilm school.It's not far from the art center.M:Great!I can't wait.Text9W:Hello,ladies and gentlemen.Today,we have invited Professor Stone to talk about the role of elderly people inour society.Welcome to our show,Professor Stone.M: To beginwith,I'd like to tell a storyfrommy ownlife.Severalyears ago,whenmy grandparentswerewell intotheireighties,theywerenolongerabletocareforthemselvesverywell.Mygrandfatherwasafraid of leaving重庆市第八中学高2025届高考适应性月考卷(二)答案(英语)第3页共7页
1、定边四中2024~2025学年第一学期高二期中考试[25-T-260B]地理试题
1、河北省2024-2025学年第一学期七年级教学质量检测二政治试题
1、河北省2024-2025学年第一学期九年级学业水检测一数学(翼教版)试题
2、[湘豫名校联考]2024届春季学期高三第三次模拟考试试题(数学)
1、湘豫名校联考·2023年9月高三一轮复诊断考试(一)生物试题
2022年4月稽阳联谊学校高三联考生物选考试题卷命题人:浦江中学蒋英俊春晖中学金婷婷柯桥中学杨步青审稿人:
3、湘豫名校联考 2024届春季学期高三第三次模拟考试试题(语文)
1、湘豫名校联考·2023年9月高三一轮复诊断考试(一)政治试题
①完善社会保障体系,努力解决人民后顾之忧,让人民共享改革发展成果②鼓励高收入人群和企业回报社会,先富带后富
4、甘肃省2024年普通高中学业水选择性考试·仿真模拟卷(新高考)甘肃(三)3历史答案
1、2024届高三全国100所名校AB测试示范卷·历史[24·G3AB(新教材老高考)·历史-R-必考-SD]四试题
-
2、山东省2023-2024学年
5、炎德英才 名校联考联合体2024届高三第二次联考(9月)生物试题
种群。在自由放等位基因控制,司实验结果中能蛋器a影安naa。后被活化,进而引起细随树案列代谢变化的过程。请回答:匹白色系列值母传弹。、把基因活化A13①RN得分佣联受体(1)促甲状腺激素是由生物效应一
D.explainsSunind'aD.Howeverynow'aD.thingdo, And I believe it will be a wonderful way to carry on ourC.months D.yearsD. soft年中考D.costAs I look at it now, I'm 6lled with gratitude. Im so gad o e os a e n s ones. Somelimes, they are the ones that are made with love andC. nameD.faceD. brought downThat night,I used the quilt for the firat time. Lying49 it was. It was like beingcarefully stithing(合)ech piece togetherAs I listened ohoureB. sat down048.A. growing B. planting C.comingexcitementsatisfactionD.interestedB.nervousC. spend052.A.thinks B.reminde C.makesC.thick050.A.hands B. fingers C. armsC. Andher story, I felt a warm feeling 48 inside me.evening, afer a long day al work, she wouldB049.A. lightB. cool051. A.symbol B. sign46. A. seconds B, hours47,A.take B. pay)44. A. hands B. eyes)42. A. Instead B. JustC. disappointedC. tumed downI'sno longorjutguilt its)45. A. put down043. A. happyC.surpriseunder it,I realized howfamily's tradition of love.)41.A.worryoare.先通读短文,掌握其大意,然后从A、B、C、D四个选项中as my 13th bithday, and I was looking forward to it with great41. When I woke up that morning, I nushed downstairs.' udo oi m 1o I a uo xq arel e sm a40三、完形填空(15小题,每小题1分,共15分)选出一个可以填人相应空白处的最佳答案。3抢分金移·英语A啡coming year,fresh ingedients.utiful, handmade quil.66ew one.ogether.
22:2400D4659文件预览2025年河北省初中学业水模拟考试英语试卷(夺冠型)听力部分第一节,听句子,选择最佳答语。No. 1. Sorry, I'm late.No. 2. What pet do you want to keep?No. 3. I won first prize in the competition.No. 4. How far is it from your home to school?No. 5. Would you like to go skating with me?第二节听对话和问题,选择正确答案。请听第一组对话,回答第6题。M: Jane, did you give up the job as a doctor?W: Yes. Three months ago, I ieft the hospital. Now I am teaching at a medical school.M: Sounds good.Question No. 6. What is Jane's job now?请听第二组对话,回答第7题。M: Hello, Linda. What's the weather like in your city?W: It's very cloudy now. I think it is going to rain. What's the weather like in your city?M: It's sunny today.Question No. 7. What is the weather like in the man's city?请听第三组对话,回答第8、9题。M: Have you finished your Chinese homework, Rose?W:Yes, brother. But I'm still doing my English homework now.M: So maybe we can play football in half an hour?W:Well,how about playing basketball? I reallylik it.M:All right.Question No. 8. What homework is Rose doing?Question No. 9. What will Rose probably do next?请听第四组对话,回答第10、11题。M: Hi, Gina. You look upset. What's wrong?W: Oh, Tom. My friend Jack is going to hold a birthday party next week, but I don't know what to buyas a gift.M: Well, you can buy him a pen.W: Uh... I bought him that last year.M: All right. How about sending him a book?W: I'm afraid he doesn't like reading. Oh, he likes traveling.M: Great. You can get him a hat, I think.W: Yeah,that's a good idea. Thank you!Question No. 10. Who is going to have a birthday party? Question No. 11. What will the girl buy as a gift?请听第五组对话,回答第12~14题。W: Can I help you?M:Yes, ease. 'mreallyd of aw .W: We have shirts in blue, black and white. Which color do you want?M: I like white.W: OK. What size do you need?M: Size M.W: Oh, sorry! We only have white ones in Size S and Size L. But we have blue ones in Size M.M: Hmm, what a pity! Then I will take a blue one.W: Thanks. Here you are. Question No. 13. What size does the man need?Question No. 14. Which color does the man take?请听第六组对话,回答第15~18题。M: Excuse me, Lisa. I'm a reporter. Can I ask you some questions?W: Sure.M: You're a famous child star. When did you begin to learn to act?W: Five years ago, at the age of six.W: Sometimes I feel bored. But I really enjoy acting, so I keep practicing.o so mu e a n o W: Yes, I have one coming out this June.M: We look forward to seeing it.W: Thank you.英语答案(夺冠型)第1页(共2页)M: By the way, what do you usually do in your spare time?W: Ilike playing tennis with my father. He's a good tennis player.M: OK. That's all. Thank you.Question No. 15. When did Lisa begin to learn to act?Question No. 16. Why does Lisa keep practicing?Question No. 17. When will Lisa's new movie come out?Question No. 18. What does Lisa like doing in her spare time?第三节听短文和问题,选择正确答案。请听第一篇短文,回答第19~21题。Hi, Lily,What are you going to do on Sunday? I want to go and see that cartoon movie, Nezha. It's verypopular and many cinemas are playing it, but I prefer to go to Xinhua Cinema because it is new. Themovie starts at 10:40 a.m. It'll take about 20 minutes to get there by bus. If you want to come, let's meetat the bus stop at 10:00 a.m. Is that OK?TonyQuestion No. 19. What kind of movie does Tony want to see?Question No. 20. Why does Tony want to go to Xinhua Cinema?Question No. 21. What time does the movie start?请听第二篇短文,回答第22~25题。Dear customers, may I have your attention, please? We have a lost boy named Bill Smith here. Hewas found on the second floor of our mall. He is looking for his sister Rose Smith. The bov is four vears
33.What did Hawk-Eye lead to when dealing with serves?C. Players have more dissent.A. Few misjudged serves overall.incorrect calls.C. Caution in match calling.ord ydbefore.A. Judgment accuracy.shaming.aoy96 nibslen高二英语语第7页(共12页)DB.Rule observance.B. More unchallenged near-line serves.D.Decision-making speed(较量)ButforrivalryDavid100,0034.Why did ju35.What can项为多余B.HawkD.Blinpeople36badcircaNo
天舟高考座位号准考证号衡中同卷姓名班级依封弥选项。第二节touch the soil and seeds,children can also spot the differencesbetween plants,in terms of sizeparents and make many new friends.第二部分Gardening is beneficial for picky eaters.rA.Positive.2C.It is the perfect activity for growing bodies.B.Gardening activates kids' sensory skills.A.Gardening helps build teamwork skills.(共5小题;每小题2.5分,满分12.5分)(共15小题;每小题1分,满分15分)语言运用(共两节,满分30分)1718.英语·单元检测卷(六)5/8页2019.19 Planting seeds, caring for and growing20.tob D.Neutral.hlroworftthe cattohisa blannoticedhair.minuteemer22nightloveesO
BE)6l.Last Saturday.Istayedathome alone.Itried to cooknoodles配对阅读I栏是五butIburnt them.Thekitchen smelled terriblelIfinallyatesome四阅读理解Haveyoueverwonderedifthecolourofourbedroomcaninfluence四阅读理解bread for dinner.(影响)howwellwe sleep?They say that colourscaneasilyinfluence位同学发布的帖子)62.Iwashomealonelastnightandheard strangenoisesoutsideII栏是七条网友的Tomakemyselffeel better,Iwatched funny videos.Itworkedourmoods(心情).So,whatbedroomcoloursshouldwechooseforagood63.Ispent the afternoon alone at home readingan interestingnovel.Isleep?评论,请将Ⅱ栏中gotsointo thestory thatIdidn'trealisemyparentshadarrived的评论与I栏中的帖)64.When Im home alone,I love singinginmy room.Butlast timePeopleusuallyconnectbluewithcalmnessandrelaxation,makingitsomeone knocked on the door and said,“Nice voice,but beoneof thebestcolours topaint ourbedroom.Bluemakesus thinkofcalm子进行匹配。选项quieter!"中有两项为多余项65.MyparentswentoutIcalledmycousinoverandwehadavideothingslikethesea orthesky.Itcanevenhelpmakeourheartbeatslower,game day.WeplayedMarioKart and ateabigpizza Bestdayever!whichhelpsusrelax.EDoingbadyincookingiscommonamongbeginners!NextimetryLikeblue,greencan also be agood choice for abedroom colour.ItASuchaerfetday!videgmedaisalwaysfunwtgoodco(伴)and delicious foodYour Mario Kart must have been verdosomeaierdiheBythwaybreadiswaaoodchicwnbrings a touch ofnature into ourroom.Thisrelaxing colour can bringexciting—who did better the game?cooking doesntgoasplanedcomfort,peace,hope,andhappinesstopeople,makingthemfeel likebeingAfter you finish reading the novel,you can write yourfeelings about tFHearingstrangenosewhnuremealoncanbtribluaoutside in a quiet garden.or discussit withyour parentsdosometingtmakeyourselbraveortakeyourmindoffWahingIfyourenot interested in blue or green,dont worry.A simplWhitfunny videosisagoodwaytohelpltime.Remember not to disturb()others whilemaking yourselroomcan also createagoodsleep environment.Itkeeps thebraifforhappy.G.Breaking a bowl isnot a big dealDonbe too hard gettingtoo active,andgetsusreadyforsleepDHow wonderful that you got sucha cute pet Playing with it is goodyourewoedthatoummwillehappyayorryexerciseforbothofyouDogsgrowup sofastso thesespecaloneonone moments are truly valuableto bemore careful next time.请从方框内选择适当的词,并根据需要用其正确形式填空,使文章语法正确、完整连贯。注意:每空一词,每词仅用一次,有两词为多余项。五短文填空unhappyhesuchemptycatchtask阅读理解However,warm coloursmightbe theopposite.ColourslikeredSOactuallyhournoticeshutwhereorange,andyellowhave long wavelengths(波长).These colours areveryA rich couple moved into a newhouse.Itwasstimulating—theyrelikeawake-upcall forourbrain,sowe'dbetteravoid these colours.(66)empty,so they needed toprepare lots ofTherightbedroomcolourisahelperforagoodsleep.However,things.After buying a sofa,a table and some chairspersonalneedisthemostimportant.Ifyoupreferacolour that'snotmentioned,that'sokay!Afterall,abedroomshouldbeaplacewhereweatthemarket,theyaskedadeliveryworker(送货工feelrelaxed and comfortable.So,when choosingabedroom colour,thinkA)totakethemtotheirhouse.Theworkerwasold.aboutyour ownfeelings.Itseemed the(67)taskwasabit difficultfor him.Afterknowing(68)wheretheylived,theoldman told them topayS20 for the service.( B)56. Which of the following can be put in “"unhappyhesuchemptycatchtask" in Paragraph 1?五短文填空SOactuallyhournoticeshutwhere四阅读理解A.Peopleknowlittleaboutit.(69)Actually,itwasaverylowprice.ButtheB.Somestudiesshowthatit'strue.couplestilltriedtobargain(讨价还价)withhimandC.Nobodyknowswhy it islike this.finally paid him $15.D.Some people may not like this idea.Then the couplereturned to theirhome andC)57.Whatdoblueandgreenhaveincommonwaited.(70)Hourspassed,but the workeraccordingto(根据)thepassage?never showed up.ThecouplewereA.They arebothwarm colours.(71)unhappyB.Theyboth make rooms look bigger..Theyhurried to driveback to themarket.On theirway,they(72)noticedthatC.They both helppeoplefeel relaxed.their thingsD.They both slow down people's heart beat.(A)58.Whatdoestheunderlinedwordunhappyhesuchemptycatchtask"stimulating”probably mean?SOactuallyhournoticeshutwhere五短文填空儿A.Exciting.B. Relaxing.were in a younger delivery worker's cart.Thinking阅读理解C.Boring.D. Surprising.hewasa thief(小偷),thecouplegotoutof thecartoD)59.Whichof thefollowingwouldthewriter(73)catch him.most likely agree with?The wife asked,“How did you steal our things?"A.Warmcoloursarebetterforbedrooms.Theyoungman explained,“I'm not a thief,madam.B.Weshouldsleepinadarkenvironment.Thatpoor old man had a fall on (74)hisway todeliver your things. He got hurt (75)so badly that heC.Alwayschooseblueasthebestbedroomcolour.was unable to do thejob.Hegaveme the addressD.Personal need is the key to choosingandS15andaskedmetodeliverthosethings.bedroom colours.Hearing this,the couple felt deeply sorry.Ourcommunity(社区)heldsomeactivitiesonNationalSafetyEducationDay thisyear.I tookpart in them andlearnt a lot.四阅读理解六读写综合Westarted our daywith theactivity calledHomeAlone SafetyTraining”Weweretoldnottoopenthedoortostrangerstoensure(确保)(D)60.What is thebest title for thepassage?our safety.Wealsowatchedavideo showingushow toextinguish(#灭)A.Whycolourmattersfiresin the kitchen.We even practised turning off a gas cooker and anelectric cooker.B.How to improveour moodsNext,a policeman gave a speech about how to stay safe online.HeC.The importance of a good sleepshowedusacoupleofexamplesofbademailsandofferedsomeadvice.Then,afireman taught ushow touseextinguishers andhow torun out ofD.Theinfluence ofbedroom coloursonsleeptheburningbuildingquicklyandsafely.Wehadlotsoffunduringthisforty-minutefiresafetyactivity.Lastly,weplayeda traffic safety game.It was one ofthemostinterestingactivities.Therewasasmallstreetwithtrafficlights.Weactedwalkers,bikeriders,anddrivers.Throughplaying thegame,welearnthoimportant it istobecarefulontheroads.4
57.Which of the followingis TRUE according to the passage?A.The course will last for three hours.B.Children don't need to pay for the course.C.You can write an e-mail to join the course.D.The course will be held in a school library.BJacob Mitchell,whois also known as MC Grammar,has always enjoyed making music.Now,it hasbecome his job.Besides being a rapper(说唱歌手),he is also a teacher and a writer.His new book,The Adventures ofRap Kid,is about a boy who gains confidence through rap.When Mitchell wasin primary school,he really likedit.But during secondary school,he lost inter-est in learning.He left school at the age of 16.However,he came back to study later on.He started tomake up raps to help himself remember things.This method was so effective that it finally helped himbecome a teacherMitchell found that when he usedrap in the classroom,his students became very excited aboutlearning.He shared his teaching methods with other teachers.Later,a video of him rapping the bookThe Gruffalo became very popular on socialmedia,and he became famous.In Mitchelsopinion,rapisaway of telling stories.Hebelieves that grammaristhe basic structureofcommunication.It's howwe get our thoughts and imagination out into the world.He also thinks thatbooks are like small pieces ofmagic thatwe can carry with us.For those who don’t have much confidence,Mitchels advice is to focus on your goals or thingsyou're passionate about and work hard.“The more you believe in yourself,the more confidence willcome,”he says.For this year's World Book Day,Mitchell encourages everyone to try rapping a book.It's agreat challenge and a goodway to have funwith reading.58.What did Jacob Mitchell do when going back to school?A.He wrote books.B.He made up raps.C.He became a teacher.D.He created videos.59.How did using rap in the classroom affect Mitchells students?A.They started to dislike rap.B.They became less interested in learning.C.They became more excited about learning.D.They became more interested in writing books.60.What does Mitchell believe about grammar?A.It is less important than rap.B.It is only useful for writing books.C.It is not important for communication.D.It is the basic structure of communication.61.Put the events aboutJacob Mitchell into the correct order.a.He left school.b.He became a teacher.c.He rapped The Gruffalo and became famous.d.He used rap to help remember studymaterials.A.b-d-a-cB.d-b-c-aC.a-d-b-cD.a-c-b-d62.What is the main idea of the passage?A.The history of rapmusic.B.The benefits of reading books.C.The life and career ofJacob Mitchell.D.The importance of music in education.英语样卷试题卷(195





5英语试题)
英语试题)
答案(数学))

)
![[名校计划]2024年河北省中考适应性模拟检测(导向二)试题(物理)](http://picture.juanlintianxia.com/weibo.png?text=[名校计划]2024年河北省中考适应性模拟检测(导向二)试题(物理))
语文试题)



地理答案)
英语试题)
英语(RAB)答案)
英语(RAB)试题)
英语(KB)答案)
英语(KB)试题)
英语试题)