河北省2025-2026学年第一学期中段调研检测卷八年级英语(冀教版)试题,目前2024卷临天下答案网已经汇总了河北省2025-2026学年第一学期中段调研检测卷八年级英语(冀教版)试题的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。
The woman said that years ago, she had been in a situation much like theirs. She couldn't go backand make things right for her own children, so she chose to brighten Holly's birthday instead. Thewoman'swordsmadeKate thinkof herown hard life.Katerealized thatHollywouldrememberthe love and special moments they shared,not the money spent.The woman hoped that one day,Kate would be able to help someone else. She said that was how kindness spreads in the world.Returning to the restaurant,Kate thought about the kind woman's words.She couldn't wait toshare the story with Holly.When they were outside,Kate told her daughter about the womanwhohad paid for their meal,hopingthat Holly would remember the woman'skindness.Holly部分解析阅读第一节A篇主题语境:人与自我一一生活与学本文是应用文。文章介绍了SnowyOwlCamp的相关信息。21.C。理解具体信息。根据文中的Winterinlowa offersafantasticexperienceforexploringthe了绝佳的体验)和At Snowy Owl Camp,we will explore the winter wildlife with professionalsthroughdifferentactivities可知,该冬令营的活动主要是了解在寒冷气候中生活的野生动物。22.B。理解具体信息。根据Drop-offandpick-up部分中的内容可知,接送营员的地点都在Athletics Hallof Fame。根据其中的 No late-stay choice will be provided for this camp 可知,这次冬令营不提供延时接送选择,故A项错误。23.A。理解具体信息。根据Prices部分中的内容可知,第一种价格不仅涵盖了为营员提供的项目的直接费用,还包含改善营员体验的费用,例如维护他们将参观的场所和提供维持和发展项目所需的资金;第二种价格仅涵盖为营员提供的项目的直接费用;第三种价格是为预算紧张的家庭提供的补贴价格。所以,营地设置三种不同价格,目的是考虑到不同家庭的经济状况,为不同预算的家庭提供选择。B项错误,所有营员均是通过不同活动探索冬季野生动物,活动方并未因价格不同而提供差异化服务;C项错误,不存在不同价格对应不同活动的情况;D项错误,三种价格水并非根据日期来划分。【词汇链接】1.chickadee:北美山雀2.deer:鹿3.blind:(窥视鸟或动物的)隐蔽处,埋伏处B篇主题语境:人与自我一一做人与做事本文是记叙文。文章讲述了85岁老奶奶圆梦高中的故事。24.B。理解具体信息。根据第二段的内容可知,Hayasaka参加的这个电视节目名为“Debut-SenTV”,该节目给人们提供人生中第一次尝试新事物的机会。25.C。理解具体信息。根据第三段中的At 16,shehad to quit school to take careofhermother可知,Hayasaka在16岁辍学,因为她的母亲需要照顾。26.D。推断。根据第五段中的On the morningof herbig day,Hayasakawokeup at3 am tomake50 servings of ohagi to hand out to her new teachers and classmates 和 checking her school bagfourtimes可知,Hayasaka凌晨三点就起床,准备了50份牡丹饼要分给她的新老师和同学,
本文标签:
