{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">

逐梦芳华·吉林省2025-2026学年度九年级第一学期综合练习(••)英语试题

1

逐梦芳华·吉林省2025-2026学年度九年级第一学期综合练习(••)英语试题,目前2024卷临天下答案网已经汇总了逐梦芳华·吉林省2025-2026学年度九年级第一学期综合练习(••)英语试题的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

C答案解析网阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两段,使之构成一篇完整的短文。was sick. seriously and their father was making great efforts to find a job to support the family, andthey had only a little money with which to buy food, let alone the articles of study.One day, Mike took Jane's dictionary to the school, yet he lost it on the way home carelessly. ItSd s n e swould be red- cheeked with rage and brokenhearted, so he prayed his sister to maintain secrecy. Janeagreed and the two decided to borrow one from their friend. Jane's school hours were in the morning,therefore she would take it first. She would hurry back and give it to Mike after school. Then he couldrun to his school, which began in the afternoon. Their parents didn't notice that at all but they werealwaysworriedabout it.答案解析网Accidentally, Mike heard about a long distance race that was designed for the boys in the city.When he learned that the third prize was a new dictionary, he made up his mind to take part. He ranhome excitedly and gave his word to his sister that he would win her the new dictionary.The day of race eventually arrived. Mike had a strong start, however, he felt tired and wasgradually left behind. Getting more and more exhausted, he thought only of Jane and his promise toher. Dreaming of the new dictionary he would win for his sister gave him strength, and he tookcourage to keep in step with the two fastest runners, determined to finish third. All of a sudden, withthe finish line drawing near, he felt a little bump from behind and fell down to the ground.44——高三·专题测试卷(十五)第4页(共8页)
本文标签:

扫码二维码