河北省2025-2026学年第一学期学情质量评估一(九年级)英语答案,目前2024卷临天下答案网已经汇总了河北省2025-2026学年第一学期学情质量评估一(九年级)英语答案的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、河北省2023-2024学年度九年级结课检测卷英语试卷
2、河北省2023-2024学年第一学期期中检测英语
3、河北省2023-2024学年第一学期期中九年级
4、河北省九年级2024.2024学年第一学期阶段检测答案
5、2024河北区第二学期九年级结课质量调查英语
6、2024年河北省人教版九年级下学期英语结课考试试卷
7、河北省2023-2024学年度九年级期末检测卷
8、河北省九年级结业教学质量检测试题英语b2024
9、2023-2024河北省九年级第一学期期中考试英语试卷
10、2023-2024学年度第一学期期中考试九年级河北
W: Maybe. Well, what do you want to be in the future?M: I want to be a professional swimmer. There is a swimming pool near my home. And I go swimming threetimes a week.W: Will it take up a lot of your study time?M: Yeah, but I can take care of it. Actually it makes me pay more attention in class and I get better grades.That's why my parents allow me to take swimming practice.W: You are really excellent.·Question No. 15. What is Cathy doing?Question No. 16. What do Cathy's parents want her to be?Question No. 17. How often does Tom go swimming?Question No. 18. Why do Tom's parents allow him to practice swimming?第三节 听短文和问题,选择正确答案。下面你将听到两篇短文和七个问题,每篇短文和问题读两遍。正确答案。请听第一篇短文,回答第19~21题。 I'm Jack. Winter vacation is coming. Here are my plans. First, I need 30 minutes to read English everyday. I am going to spend 2 hours studying math, because I am weak in it. Second, doing sports every day isnecessary. I'll run in the morning and play basketball in the afternoon. Third, I want to help my mom with thechores. At last, our family will visit Italy. I think I will have a happy and relaxing winter holiday.Question No. 19. How long does Jack need to read English every day?Question No. 20. Which subject is Jack weak in?Question No. 21. What sport will Jack do in the afternoon?请听第二篇短文,回答第 22~25 题。Hi, Jane. This is Anna. These days I'm in China and having a good time here. Are you happy at home inBritain, too? Today is the Dragon Boat Festival in China. At 8:30 a.m., I set off for a big park with my friend.Half an hour later we got there. Already, there were many people. Also, I could see many boats on the lake ofthe park. On every boat, there were some men wearing the same clothes. They were having the boat raceswhich are my favorite about the Dragon Boat Festival. However, not all the people in the park were watchingthe boat races. A father was taking photos of his children. A young woman was taking a walk with her mother.Under a big tree, some girls were painting pictures. All of them were having fun!Question No. 22. Where is Jane now?Question No. 23. When did Anna get to the park?Question No. 24. What does Anna like best about the Dragon Boat Festival?Question No. 25. What was the young woman doing?第四节听短文填空。下面你将听到一篇短文,短文读两遍。请你听完短文的第二遍朗读后,根据短文内容和提示,在信息表中相应的横线上填入所缺信息。Hello, everyone! My name's Nick. I have an uncle named Max. He is 25 years old. He is a singer and actor.He works really hard and is strict in his work. People like listening to his songs and watching his movies. Maxwas born in Canada. He can speak both French and English. Now he is learning Chinese. So far, he has been toBeijing twice. As for hobbies, he likes driving and playing tennis a lot. When he is free, he likes to spend timewith his family.听力部分到此结束。预祝同学们取得好成绩!★★英语试卷第一次摸底检测参考答案第4页共4页★★
本文标签:
