{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">

[考阅评]2025年贵百河广西示范性高中9月高三联合调研测试英语答案

1

[考阅评]2025年贵百河广西示范性高中9月高三联合调研测试英语答案,目前2024卷临天下答案网已经汇总了[考阅评]2025年贵百河广西示范性高中9月高三联合调研测试英语答案的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

听第二段对话,回答第7小题B.书面表达Then the teacher taught us(C)7.Whatisthescarfmadeof?Akite-makingclasshowtomakeakitestepbystep.Lastweek,ourschoolheldFirst,IcreatedastrongframewithA.Cotton.aspecialevent to introducebamboo sticks.Next,IcutcolorfulB. Paper.traditional Chineseculture.Excitedpaperin theshapeofabutterfly听说应用tolearn somethingnew.Ichosethewithscissors.Then,IdrewpatternsC. Silk.kite-making class.onit.Afterthat,Iglued theframe,In theclass,theteacherbegancovereditwithpaper,and tiedabysharingthefascinatinghistorystringtotheframe.听第二段对话,回答第7小题。ofkites,which dates backoverThisclassmademerealizethat2,00oyears.At first,kites werekite-makingis a treasure of ChineseM: I love the scarf.It feelsso soft.used formilitarypurposes.Later,culture.And everykiteflyingin theW: It is made of silk.One ofmy Shanghai friendspeopleflewkitesforfun.Nowtheyskyrepresentsbothjoyandwishes.areseenasa symbolofhope and Ibelieveit'sourresponsibilitytogave itto me.freedom.pass onthetraditionalartform.GLOBALENGLISH美听第三段对话,回答第8小题。(A)8.Why doesLucy.have to leave the party学美漫报社before nine?听说应用A.To catch thelastbus.EARNINGENGLISHB.To meet her friends.C.To go to school early.九年级广东小报第5期听第三段对话,回答第8小题。能力提升M: Lucy, can you come to my party this Saturday(Unit5)evening?W:Ofcourse,I'dloveto.ButIhavetoleavebeffeninetocatchthelastbusA.听句子1.Where did Jane go last Sunday?听第四段对话,回答第9小题(C)9.What did Simon do in Beijing?一听说应用WhoA.Hevisited hisfriends.B.听说应用B.Hehelped his uncle.B3.What is the capmadeof?C.He went shopping.听第四段对话,回答第9小题。4.Which picture is on the cap?AW:Did you go toBeijing last month,Simon?M: Yes. It was a great trip. I went to lots of localB5.When can thepicture change color?shops andboughtmany giftsformyfamily.00A.听句子听第五段对话,回答第10小题。(B )10. How many Japanese toys did the girl buy?1. Jane went to a science fair last Sunday.A.One.2. Jane bought a special cap for her brother at theB. Two.听说应用fair.听说应用C.Three.3.Thecap ismade of cotton andfeelscomfortable.4. There is a picture of some balloons on the cap.听第五段对话,回答第10小题。5.The picture on the cap can change color when theM:There is a toy store near our school.It's said thattemperaturereaches30°C.the toys there aregreat.W:That's true.I havebought two toysmade inJapanandonemadeinSouthKoreainit.B.听对话听第六段对话,回答第11-12小题听第一段对话,回答第6小题B)11.HowlongdidEricstayinNewYork?(A)6.What does Miss Green want to drink?听说应用A.For five days.A.Tea.听说应用B.For seven days.B. Coffee.C.Fora month.C. Orange juice.C)12.WhydidEricbuynothingthere?听第一段对话,回答第6小题。A.BecausethingstherewereexpensiveM:MissGreen,whatwouldyouliketo drink?B.Because he was too busy to go shopping.W: I hear that you havesome teaproduced inC.Because many things were made in China.Hangzhou.I want to have a try.
本文标签:

扫码二维码