{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">

湖南省2024年九年级(上)月考试卷(一)英语答案

1

湖南省2024年九年级(上)月考试卷(一)英语答案,目前2024卷临天下答案网已经汇总了湖南省2024年九年级(上)月考试卷(一)英语答案的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

本文从以下几个角度介绍。

    1、2024年湖南初三英语期末
    2、2023-2024湖南省初三英语试卷
    3、2023-2024湖南九年级英语上册期中测试卷
    4、湖南省初三上学期期末考试卷2024
    5、2024湖南九年级数学月考
    6、湖南省2024中考答案英语
    7、湖南省2024年中考英语试卷
    8、2024年湖南中考英语试卷及答案
    9、2023-2024湖南初三英语试卷及答案
    10、2023-2024湖南初三英语中考真题
pressure.I'm worried I might freeze on the spot.I know you've recently excelled in a speech competition.Could you please share some tips onthinking on my feet more effectively?Any advice on maintaining a clear and focused mind duringthe competition would also be highly appreciated.Thanks in advance for your help!Yours,LiHua【补充解释】think on one's feet(para.2:思维敏捷;反应迅速第二节One possible version:"Hold on,sir,"David said,gesturing toward a pair of sneakers in a smaller size.Mr.Manninghanded that pair to David.However,Mr.Manning was completely confused since the sneakers hepacked were in David's exact size.David's intention became clear when he passed the sneakers toGuillermo.Guillermo shook his head in disbelief.He couldn't possibly let David do that.Davidgently tapped Guillermo's shoulder to calm him and said,"You called me your hero.Let me tryand be one for you."Touched by David's act of kindness,Mr.Manning knew exactly how to handle David's dreamyshoes.He knew how much David wanted those sneakers.After an hour,Mr.Manning knocked onDavid's door,with a shoe box in hand,throwing the boy off guard.Mr.Manning came straight tothe point:"Today,I saw you help a friend in need.Such kindness and friendship should becelebrated.So,here are your dreamy sneakers.Consider them as a gift from me."Eyes shiningwith excitement,David hugged Mr.Manning.It turns out that kindness is infectious indeed.【补充解释】light up(para.4):喜形于色;喜气洋洋be taken aback(para.6):非常震惊或惊讶tears well up(para.6):热泪盈眶部分解析阅读第一节A篇主题语境:人与自然一一自然生态本文是应用文。文章介绍了位于意大利的四个旅游地。2I.C。理解具体信息。根据Apulia部分中的learn to prepare the real tomato sauce以及RialtoMarket部分中的test your own chef skills in a private cooking class可知,来到这两个地方旅游,你都能获得一次烹饪体验。22.B。理解具体信息。根据Amalfi Coast部分中的Get off the beaten track以及remotedestinations可知,如果你想去参观一个鲜为人知的景点,那你应该选择Amalfi Coast。.23.A。理解具体信息。根据The island of Murano部分中的seeing a glass factory operatingsince1397可知,来到Murano,你能够参观一处历史遗迹,即自1397年以来便一直运营的一间玻璃工厂。【补充解释】centuries-old:悠久的getaway:短假;假日休闲地;适合度假的地方
本文标签:

扫码二维码