邕衡教育·名校联盟2025届新高考秋季学期第一次适应性测试英语答案,目前2024卷临天下答案网已经汇总了邕衡教育·名校联盟2025届新高考秋季学期第一次适应性测试英语答案的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。
第13期选择性必修二Unit2综合检测参考答案及部分解析参考答案1-5 ABCAB6-10 CBACB11-15 CBBCC16-20 BACAA21-25 BBDDA26-30 CCCDB31-35 BADCB36-40 CGEFD41-45 BBCAD46-50 BADDC51-55 BCADC56.competitive57.on58.that59.and60.features61.excellence62.desperately63.was reflected64.to succeed65.representing写作(划线部分为精彩表达)第一节One possible version:A Campus Jump Rope CompetitionLast Friday,our school organized a campus jump rope competition.The competition aimed to promote physicalfitness and teamwork among students.It included both individual and team jump rope challenges.The formertested the participants'speed and creativity,while the latter focused on their ability to work with others.Allparticipants showed their devotion to the competition.The response to the competition was extremely positive.Many participants even expressed their desire for suchcompetitions to be held regularly.第二节One possible version:Now,as all eyes turned toward me,I could feel the weight of their look.I wanted to disappear.It took a minute,but I finally remembered to take some slow breaths.And once I was calm enough to make words come out of mymouth,I explained what was going on.Luckily,even though Mr.Jax was really serious,he was also really nice!"Don't worry,Mr.Nibbles,"he said softly."The first day of school can be challenging for all of us."He founda deep bin and put a box and a little bowl of water in it.Then Mr.Jax asked if anyone wanted to share ideas on how to help Mr.Nibbles feel more comfortable.Severalhands shot up in the air,eager to contribute their suggestions.As we talked,I realized that we all seemed to berelaxed a little.Trying to figure out how to help Mr.Nibbles helped all of us feel less anxious.The unexpectedsurprises are sometimes the very best of all!Moreover,personally,I found that engaging in proactive preparationprior to the day's activities significantly enhanced my own sense of calmness and readiness.部分解析阅读第一节A篇主题语境:人与社会一一艺术本文是应用文。文章介绍了红石露天剧场及其参观小贴士。21.B。理解具体信息。根据第一段的内容可知,红石露天剧场是一处自然奇观。22.B。理解具体信息。根据Event vs.Non-Event Days部分中的Note that house closure times.even the dayof the event可知,在活动举办的当周,红石露天剧场的关闭时间才会被确定,而且会随时更改,甚至在活动当天还会更改。
本文标签:
