[第一行九年级 第二行科目]安徽省2024-2025八年级无标题[阶段性练习一]英语答案,目前2024卷临天下答案网已经汇总了[第一行九年级 第二行科目]安徽省2024-2025八年级无标题[阶段性练习一]英语答案的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。
【范文展示】Family is a place full of love.It always makes us warm.I have a family of four.They always help me both in my study and my life.I wasn't good atmaths at first this term.My parents sat down with me every evening to go through my mathsproblems,making them easy to understand.In life,my family cheer me when I am sad.My bestfriend left the city,which made me down.My parents spent most of the time with me.Even mylittle sister surprised me with lots of colorful pictures she drew just for me.With their love and support,i know that family are always there for us.
本文标签:
