{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">

大庆市2025届高三年级第一次教学质量检测(2024.9)英语试题

12

大庆市2025届高三年级第一次教学质量检测(2024.9)英语试题,目前2024卷临天下答案网已经汇总了大庆市2025届高三年级第一次教学质量检测(2024.9)英语试题的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

本文从以下几个角度介绍。

    1、大庆市高三年级第二次教学质量检测2024英语
    2、2024年大庆市高三年级第一次教学质量检测
    3、大庆高三第二次质检2024英语
    4、大庆市2024高三二模英语
    5、2024大庆市高三年级第一次教学质量检测试题理综
    6、2023-2024大庆市高三年级第二次教学质量检测英语试题
    7、黑龙江省大庆市2024年高三年级第一次教学质量检测英语
    8、大庆2024年高三教学质量检测
    9、大庆市高三第二次质量检测2024
    10、2023-2024大庆市高三第二次教学质量检测英语
第二节读后续写(满分25分)阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两段,使之构成一篇完整的短文。Beyond the HorizonOshima was sitting at the sea side but the beautiful site did notmake her feel good.Her face was dull and gloomy.She was staring atthe setting sun without an expression on her face.But she was not an unhappy child like this always.Six months be-fore,Oshima was a happy child who loved playing at the beach withher brother and sister.Her brother Mittsu used to make sandcastleand Oshima and her sister Osheen collected the sea shells.Her fatheralways shouted,"Come home,it's late",but they would not listen.The seaside was like their second home.At house also,they were ahappy family who always laughed and played and had no problems tobother for.One day all of a sudden something terrible happened.A violenttsunami came and took the entire country in its grip.It was a hugenatural calamity.Most of the houses were washed away.The citiesand towns were flooded with water.Oshima's town was near the seaand so the tsunami flooded her town as well.Her house was washedand they lost all their belongings.Her grandmother Midori cried and cried and was totally sad.Shehas not seen such destruction in her whole life.They were homeless.Oshima wept and wept and complained that why a violent tsunami hither city.She was very angry..The government shifted them to a refugee camp where many fami-lies shared the living space.Helicopters dropped food packets and theyhad to stand in long queues even for drinking water.Their life hadturned upside down.Oshima could see the sadness visible in her par-ent's eyes.Now she did not like the sea at all and always felt that thesea had broken her trust and was very disappointed with the waves.For her the sea was very cruel who had snatched her beautiful house away.注意:1.续写词数应为150左右;2.请按如下格式在答题卡的相应位置作答。One day Oshima saw two little children playing in the camp.A new ray of hope filled her spirits,making her cheer up.《高三·英语·大联考》第12页(共12页)
本文标签:

扫码二维码