{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">

马鞍山市2023-2024学年第二学期期末教学质量监测高二(7月)英语试题

2

马鞍山市2023-2024学年第二学期期末教学质量监测高二(7月)英语试题,目前2024卷临天下答案网已经汇总了马鞍山市2023-2024学年第二学期期末教学质量监测高二(7月)英语试题的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

本文从以下几个角度介绍。

    1、2024年马鞍山市高中毕业班第二次教学质量检测英语
    2、安徽省马鞍山市2024年高三第二次教学质量监测英语
    3、马鞍山市2024高三第二次质量检测英语
    4、马鞍山市2023-2024学年度第一学期期中模块测试高二
    5、马鞍山市2023-2024学年度第二学期期末
    6、马鞍山2024二模英语
    7、马鞍山市2023-2024学年度第二学期期末教学质量监测
    8、2024年马鞍山二模英语试题
    9、安徽省马鞍山市2023-2024高二期中考试
    10、马鞍山市2024第二学期期末考试时间
Papadopoulos said that Pepper is still being developed and it would take two tothrce more years of research and development before similar robots could be used incare homes.He also said Pepper wouldn't replace human careers,but could help toimprove the mental health of the clderly.32.What can Pepper do for the elderly?A.Make decisions for them.B.Introduce different cultures to themC.Remind them of some important things.D.Provide some simple medical treatments.33.What do we know about the project?A.It proves helpful for the elderly.B.It was funded by the UK and JapanC.It lasted three years with confirmed results.D.It aims to create robots with thinking ability.34.What does the underlined word"groundbreaking"in Paragraph 5 probably mean?A.Deserving.B.Innovative.C.Ordinary.D.Rewarding.35.What can be inferred about the robot?A.It is for sale on the market currently.B.It is a success without any weaknessC.It will replace caretakers in care homes.D.It provides a way of company for the elderly.第二节(共5小愿:每小题2.5分,满分12.5分)根据短文内容、从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。Resilience refers to the ability to recover quickly from difficulties,setbacks andfailures.Resilient individuals are able to bounce back from tough situation,oftenstrengthened and more powerful than before.Research has shown that for certainpeople.resilience may seem to come naturally.36.Here are some techniques youcan employ.Believe in yourselfHaving confidence in your own ability to cope with the stress of life can play animportant part in resilience.Always remind yourself of your own strengths andaccomplishments..37.When you hear them,practice immediately rcplacing themwith positive ones,such as,"I can do this,""I'm a great friend/mother/partner,"or“T'm good at my job.."38Having caring,supportive people around you acts as a protective factor duringtimes of crisis.While simply talking about a situation with a friend or loved one won'tmake your trouble go away.it allows you to share your feelings,get support,receivepositive feedback,and come up with possible solutions to your problems.Embrace change39.By leaming how to be more adaptable,you'll be better equipped torespond when faced with a life crisis.Resilient people often use the event as an高二英语试卷第7页(共10页)
本文标签:

扫码二维码