中考2024年陕西省初中学业水平考试 YJ③样卷(三)3答案(英语),目前2024卷临天下答案网已经汇总了中考2024年陕西省初中学业水平考试 YJ③样卷(三)3答案(英语)的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、子卷22024年陕西省初中学业水平考试英语
2、2024年陕西省初中学业水平考试英语模拟试题(三)
3、陕西省2024年初中毕业学业考试模拟试题四
4、2024陕西省初中毕业学业考试英语
5、陕西省2024初中学业水平考试
6、子卷22024陕西省初中学业水平考试英语答案解析
7、2024年陕西省初中学业水平考试模拟卷(四)
8、2024年陕西省初中学业水平考试英语
9、2024年陕西初中毕业学业考试英语
10、2024陕西省初中学业水平考试英语答案
大单元学三步一体高效训练讲评So what can we do about the struggle to understand big numbers?Toomarian suggests bringing记big numbers down to a more comprehensible degree and ideally making them relevant (tosomething in our daily lives.For example,she suggests using a "cosmic calendar",where the BigBang occurred at 12 am on January 1st,dinosaurs were only present for roughly the last week of theyear,and humans only showed up in the last eight seconds:at 12:59:52 pm on December 31st.Thismakes it clear that dinosaurs are much closer to humans than the Big Bang.Numbers are part of our everyday lives.So,whether it's understanding the seriousness ofcertain challenges we face,like climate change,or understanding how close or far we are fromcertain kinds of outcomes,numbers are really vital.They even play a part in our understanding ofthe impact of different policy decisions on things like budget and tax,and they involve ratios,percentages and estimations,really big numbers and smaller numbers.32.Why do many people make the mistake in paragraph 1?-。---。。。。。-=--。。”A.They fail to make sense of the question.B.They are too careless when doing the exercise.C.Humans have trouble understanding big numbers.D.Humans easily get nervous when dealing with numbers.33.What's paragraph 2 mainly about?AA.How we can understand big numbers.B.How our brains work with calculations.C.Why our brains are poor at big numbers.D.Why environment can influence our brains.34.What can we do to understand big numbers according to Toomarian?A.Make use of calculators.B.Count them more carefully.C.Try to exercise our brains actively.D.Turn them into smaller ones.35.What does the author want to stress in the last paragraph?A.Numbers are important in our life.B.Numbers are difficult to understand.C.It is necessary for people to reduce budget.D.It is challenging to deal with climate change.【答案与解析】本文介绍了人类大脑不擅长理解大数的原因及应对这个困难的策略。32.C根据第1段末句可知,这个错误是正常的,因为人类大脑不擅长理解大数。33.C通读第2段可知,本段解释了人类大脑不擅长理解大数的原因:人类大脑构建的目的是大致了解环境中有多少东西,而不是进行精确计算。34.D根据第3段第2句可知,Toomarian建议将大数降低到更容易理解的程序,即将大数变成更小的数。35.A通读最后一段可知,数字是我们日常生活的一部分,在很多方面都发挥着重要作用,如我们如何认识挑战的严重程度以及我们如何理解不同政策决定对预算和税收等的影响等。第二节(共5小题:每小题2.5分,满分12.5分)阅读下面短文,从短文后的选项中选出可以填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。When we walk the "path of life",social life is very important.More often than not,closefriendships can help us smooth out the sometimes rocky road that we are meant to travel.3625ZCYK·英语-YLB-必修第一册-QG20
本文标签:
