{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">

2024年邯郸市中考模拟试题(6月)答案(英语)

1

2024年邯郸市中考模拟试题(6月)答案(英语),目前2024卷临天下答案网已经汇总了2024年邯郸市中考模拟试题(6月)答案(英语)的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

本文从以下几个角度介绍。

    1、2024年邯郸市中考英语模拟试题(四)答案
    2、2024年河北省邯郸市初中升学模拟检测二英语试卷
    3、2024年邯郸市初中毕业生升学模拟考试英语
    4、2024年邯郸市中考英语试卷
    5、2024年邯郸中考改革方案
    6、2024邯郸市中考四模
    7、邯郸市2024中考英语试卷及答案
    8、2024年邯郸市初中毕业生第二次模拟考试英语试卷
    9、2024年邯郸中考二模考试试卷
    10、2024年河北邯郸中考模拟卷四
听第七段对话,回答第13-15小题。M:Nancy,have you tried French food before?W:No,I haven't.I've never been to a French restaurant.I like eating American food best.M:Oh,really?But what about Chinese food?Have you had that?W:Yes,I've eaten it many times.My father worked in Beijing,Tianjin and Shanghai.Our familylived in Shanghai for two whole years.M:Lucky you!I've never lived in another country.W:How about vacations?Have you ever traveled to Asia?M:No,I haven't.Neither my parents nor I have been outside of North America.W:Really?Well,Tom,have you been to any other countries?M:Yes,we've been to Canada.We drove there instead of flying.W:Why didn't you take a plane?It's faster and safer.M:My dad doesn't like flying;he's scared of it.C.听短文请根据所听内容,从每小题所给的三个选项中选出一个最佳答案。短文听两遍。(M)Tom wasn't feeling well some days ago.He often had headaches.His mother was worriedabout him very much.She was busy so she asked Tom's father to take him to see the doctor.After getting into the hospital,Mr.Smith looked Tom over carefully and asked him somequestions.In fact,Tom usually stayed up late at night.He usually ate hamburgers and cakesbecause they were his favourites.He didn't like to do exercise.He just liked staying in front ofthe TV in his free time."Eat healthy food and exercise more.Go to bed early instead of staying up late,"said Mr.Smith.Tom thanked Mr.Smith and followed Mr.Smith's advice from then on.D.听填信息你将听到一篇短文,请你根据所听内容填写下面的信息卡。短文听两遍。(W)Let me tell you something about Susan,a sweet and helpful middle school student.Susankeeps healthy and strong by exercising.She runs for about an hour every Friday and Saturday.Sheeats fruit and vegetables every day and hardly eats junk food.Susan is always ready to help others.She enjoys volunteering with her friends on weekendsLast Sunday,they spent an afternoon at an old people's home,bringing joy to the old from 2 pmto 5 pm.At home,Susan often sweeps the floor and takes out the rubbish.She thinks it'simportant for each family member to share the housework.When Susan faces problems or challenges,she asks her parents for advice.She believes thatasking for help is better than keeping things to herself.参考答案(One possible version选择题除外)1-5 AACCB6-10 ACBAA11-15 ABBCB16-20 ACBCC21.sweet22.runs23.friends24.three/325.challenges 26-30 FBDCA。、31-35 BCABB36-40 CBCAB
本文标签:

扫码二维码