{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">

2024年葫芦岛市普通高中高三年级第二次模拟考试答案(英语)

8

2024年葫芦岛市普通高中高三年级第二次模拟考试答案(英语),目前2024卷临天下答案网已经汇总了2024年葫芦岛市普通高中高三年级第二次模拟考试答案(英语)的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

本文从以下几个角度介绍。

    1、2024年葫芦岛市高三二模考试
    2、2024葫芦岛高三第二次模拟
    3、葫芦岛2024高中二模
    4、2024年葫芦岛市中考二模试卷
    5、2024辽宁省葫芦岛二模高考
    6、葫芦岛市2024新高考模拟试题
    7、2023-2024辽宁省葫芦岛市高三二模
    8、2024年葫芦岛市高三一模
    9、2024年葫芦岛二模
    10、葫芦岛高三一模2024
(2.What does the underinednindm?A.Got.B.Beat.C.Reached〈☑(套专南出证明)amD.Accepted.得分评卷人A.By using sayings and listing numbers.三、完形填空(15小题,每小题1分,共15分)B.By telling jokes and giving examples.先通读短文,掌握其大意,然后从ABCD四个选项中选出一个可以填入相应空白处的最佳答案。C.By asking questions and using sayings.D.By listing numbers and giving examplesPoor Kim lost his left arm in a terrible accident.Heupet that he lost 41in life.To cheerD)34.What can we know about Douyin?him up,his father made him 42 a Judo()school.As the boy always wanted to lear Judo.hisfather thought that this would make him 43.A.It has been the biggest search engine in the world.B.It's owned by a Chinese company called ByteDance.Everyone 44 how a single armed boy could learn Judo.However.the coach happily acetedC.It has been known for its convenience and fast speed.Kim and traine him in Judo for about eight months.For all eightonthothnbutD.40%of people worldwide prefer to search on Douyin.single stroke().The boy was surprised and sometimes any46 his coach taught him o one)35.What is the best title for the text?stroke.Yet,he said nothing.The boy practicd 47 and nobody cod do better han him.Then heA.An App to Make Life Easierwas 48 to take-pert-in the national Judo competition.B.A Way to Be PopularEveryone made fun of Kim and the coaeh 49 could a one-armed boymC.A Change in People's Search HabitsEven the boy was not sure about why his 50 chole him.SurprisingythhhisD.An Improvement in Search Enginessingle stroke.He gradually moved to semi-finals.He struggledbdmatch.It surprised everyone.Yoe probably heard of the World Wide Web.What about the "wood-wide web"?It sounds like aThe ina agh be.Wth much i-km名_the match..He b一k冠军ljoke.Actually it is the name for networks(found in forests.Kim was so 53 how he won the-competition with just a single stroke.Hisodhm"My dear36.But scientists are discovering that trees may actually work togetherwith the help of fungiboy,you learned the moet difficult stroke in Judo that very few can practice54(真菌).Fung,are small living things..They break down decaying(腐烂的)matter and use it for food..wants to eatu and stop you from 55 the stroke,they should hold yourThbehind your victory!"37.A Trees'roots grow in all directions.The same soil is home to fungi,which can grow onand around tree roots.The fungi create networks between trees known as mycorrhiza()networks.If the boy turned his weakness,the loss of his left arm,to a great suceshy(A)4l.A.interest38.三_The trees iv sugars to the fungi..The fungi get mineral urient(可矿物质)from the soil.B.chanceC.attention(A)42.A.joimD.faceThey share them with the tree.B.hateC.build(C)43.A.nervousD.leaveThe fungi in a mycorrhizal network connect the trees together.Trees can share sugars and water withB.happyC.brave(C)44.A.noticedD.experiencedne nther.Trees also send messages through mycorhizal networks.39.For example,if a treeB.wishedC.wondered(D)45.A.plannedisbeing aen by insects or disease attacks it,it will send out messages to remind the healthy trees.B.enjoyedD.managed()46.A.ifC.developedB.becauseD.practicedMycorrhizal networks are not only for woody plants like trees.Any land plants can join in theseC.before(A)47.A.activelyD.untilunderground networks.40.B.proudlythis tree be part of a mycorrhizal network?The next time you see a tree,look around.Then look down.Could(☑)48.A.looked outC.freelyD.slowlyB.picked outC.gone out根据材料内容,从下面五个选项中选出能填人文中空缺处的最佳选项,使文章意思通顺、内容完整。(C)49.A.WyB.WhatD.given outC.HowD.WhichA.In forests,fungi connect trees through underground networks.(☑)50.A.bossB.coachC.fatherD.doctorB.For many years,scientists saw trees as independeni(living things.(A)51.A.beatB.praisedC.protectedD.hurtC They send out messges which other plants have leamned to understand.(D)52.A.lostB.playedC.watchedD.wonD.For example,fungi might conneet a tree with a flower.(C)53.A.excitedB.worriedC.surprisedD.afraidE.In these networks,scientists think the trees and the fungi help one another(乃)54.A.perfectionB.achievementC.influenceD.knowledge英语试卷(冲刺二)第5页(共8页)(D)55.A.inventingB.liftingC.learningD.using英语试卷(冲刺二)第6页(共8页)
本文标签:

扫码二维码