{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">

非凡吉创 2024届高三年级TOP二十名校冲刺二(4296C)试题(英语)

8

非凡吉创 2024届高三年级TOP二十名校冲刺二(4296C)试题(英语),目前2024卷临天下答案网已经汇总了非凡吉创 2024届高三年级TOP二十名校冲刺二(4296C)试题(英语)的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

本文从以下几个角度介绍。

    1、非凡吉创2024高三12月联考
    2、非凡吉创2023-2024学年高三年级12月大联考
    3、非凡吉创2023-2024学年高三年级一月调研考试卷
    4、2023-2024非凡吉创高二六月联考
    5、2024非凡吉创高二年级六月模拟调研卷
    6、2023-2024非凡吉创高三年级1月调研考试
    7、2023-2024非凡吉创高二6月
    8、非凡吉创2023-2024学年高三精品月考调研卷(二)
    9、非凡吉创2023-2024学年高三年级模拟调研卷(4月)
    10、非凡吉创2023-2024学年高三年级一月
第二节(满分25分)阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两段,使之构成一篇完整的短文。I was never "that girl"-the one who had charming appearance,and who enjoyed acolorful social life.I was another girl entirely,one who was considered "nice girls",andthe top student in class.Not that I didn't care about friends or fun,I just didn't think itwas worth putting lots of time and effort into changing how I looked,how I acted,even as Istarted high school.Marissa was "that girl"-fun to be around,good to know.We are different,but ourfriendship began the first time we met at an exciting soccer match,on the second day offreshmen year.The excitement of the game and our shared interest in soccer connectedus.I was deeply impressed with her enthusiasm,while she admired my calm.Ourconversations went smoothly,and our relationship quickly turned into a close bond.However,as the school year progressed,Marissa's outgoing personality began toconflict with my reserved nature.She stood out in social situations,constantly asking me toattend parties and social events.While I appreciated her efforts to include me,I feltawkward and uncomfortable to be forced into unfamiliar surroundings.Our onceharmonious friendship started to crack.I tried to turn down her invitations,but in vain.One evening,Marissa persuaded me to attend a large party at a classmate'shouse.Surrounded by loud music and strange faces,I felt uneasy and upset.Marissa wasthe queen of the party,leaving me feeling extremely lonely.Her personality attractedothers to her,creating a barrier between us.注意:1.续写词数应为150左右;2.请按如下格式在答题卡的相应位置作答。At that moment,I realized the growing divide between us.Since then,we worked together to find a balance of our personalities.高三英语一12一(共12页)
本文标签:

扫码二维码