[天一大联考]2024年普通高等学校招生全国统一考试诊断卷[A卷]试题(英语),目前2024卷临天下答案网已经汇总了[天一大联考]2024年普通高等学校招生全国统一考试诊断卷[A卷]试题(英语)的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。
Embracing this transformative journey will undoubtedly redefine the way we move,making thefuture of transportation a harmonious integration of convenience,speed,and environmentalresponsibility.Thank you!第二节One possible version:The guys,waiting for us at the exit,asked,"How was it?""Fine.No big deal,"I said,even thoughmy head was spinning like one of the other challenging machines dotting the midway.Jennywalked ahead of us and convinced me to keep taking chances and try more rides.Why hadn't Ipicked a different challenge,like dealing with my taxes on time?Then,I remembered mycommitment to push myself to seek new adventures."Oh,look at the pirate ship!"she said asshe rushed to join others in line."That looks like a calm ride,"I replied.I followed her,confident the pirate ship would be uneventful.At the end,as the ship sloweddown and my heart rate didn't,I realized my ride-judging skills were unreliable.After the ridetouched the ground,I swayed down the ramp.Jenny's dad thanked me for taking his daughter onthe rides.Although my body was shaking,I felt excited.That day,I set a goal,took my first step toreach it,and meanwhile made a little adventurer happy.More importantly,the next day,I revisedmy list of weekly challenges.'None of them involved leaving the house.部分解析阅读第一节A篇主题语境:人与自我一一生活与学本文是应用文。文章是一则青少年电影制作大赛的参赛须知。21.C。理解具体信息.根据第一段中的After winners are chosen,,our staff will notify the winnersviae-mail or telephone on August14,2024可知,确定获奖者后,工作人员将于2024年8月14日通过电子邮件或电话通知获奖者。22.B。理解具体信息。根据第三段中的Submissions must share and highlight solutions to theissues discussed in the chosen sustainability topic(s)可知,参赛作品必须就所选的讨论主题给出解决方案。23.B。理解具体信息。根据最后一段中的Upon being notified of winning,.the winner will submita short proposal(up to one page long)explaining the organization they are choosing for the grant可知,得知获奖后,获奖者需要提交一份简短提案(最长一页),介绍他们选择的匹配资助接收者,以确保所选对象符合相关标准并与比赛的主题相关。【补充解释】subject to sth.(the last paragraph):以某事物为条件,取决于某事物B篇主题语境:人与社会一一体育本文是新闻报道。文章通过描写以Ramkⅰ为代表的普通人对板球的热爱,突出展示了英格兰板球的基层力量。24.A。理解具体信息。根据第二段中Ramki所说的话可知,Ramki在本段中主要说明了他和他的队友们是如何结识的(他们来自相同的社区,有相同的爱好,而且他们的妻子都是护士)。25.D。理(解具体信息。根据第三段中的so the friends,left with nowhere to play,,travelled allover the country to try their luck in limited-over competitions,largely with other Keralans,winning many of them可知,球场不能用后,Ramki和他的球友们走遍全国,试着在
本文标签:
