2024年河南省普通高中毕业班高考适应性练习英语答案,目前2024卷临天下答案网已经汇总了2024年河南省普通高中毕业班高考适应性练习英语答案的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、2024河南省毕业班高考适应性测试英语
2、2024河南省高三适应性考试英语
3、2024河南省高中毕业班适应性考试
4、2024河南省高考适应性考试英语
5、2023-2024河南省高考适应性测试英语
6、河南省高三适应性考试2024英语
7、2024河南省高考适应性考试英语答案
8、2024河南省高考适应性测试英语
9、2024河南高中毕业班高考适应性测试
10、2024河南省毕业班适应性考试英语
See the Notre Dame CathedralAt pre,the Nore Dame Cathedralecau of the firethat damage (parts of the cathedral.However,you cantil visit theoutside of the cathedral.Go to the Louvre to see world-famous artThe oehost the Mona Lisa and35000hpeof art.If you don'have enough time,just visit the key area.The Louvre costs15 at the museumor€17 ahead(to skip(跳过)most of the line).*Take a day trip to VersaillesIf you have a day to spare,head to the palace of Versailles,around 14 milessouthwest of the city.Take a tour to see King Louis XVI's palace and gardens.Itcosts e 20 to visit the palace and grounds.34.When can we book plane tickets to save the most money?A.In March.B.In August.C.In December.35.Why did the Notre Dame Cathedral closed to tourists?A.Because of the unexpected weather.B.Because of the fire that.damage parts of the cathedral.C.Because of the rebuilding of the outside of the cathedral.36.Which of the following is TRUE according to the passage?A.The Notre Dame Cathedral was completely damaged in the fire.B.Visitors can pay an extra e2 to save the waiting time in visiting the Louvre.C.Visiting the palace of Versailles is the most expensive among the four attractions.37.Where is the text probably taken from?B.A research paper.C.A travel magazine.A.A course plan.38.Which is the best title for this passage?A.The Best Time to Visit ParisB.How to Plan Trips Well in FranceC.Some Suggestions for Visitors to Travel in Paris(B)请阅读下面短文,从每小题所给的A、B、C三个选项中,选出一个最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。It was a cleaning day for the family.John and his mom were busy cleaning the house.Then,John's mom noticed an old chair.That old chair was for John's grandpa."John,come and help me,"John's mom said."We'll take the chair to the side of the road.The rubbish truck will come to▲tomorrow.”When they tried to move the chair,John's grandpa saw it and cried."No!You can't take mychair..”“But it's so old,”John'smom replied.“We'll buy you a new one.”“No,”he said,tryingto get his chair back.John's mom finally gave up and left.The old man sat into his chair and closed his eyes"Grandpa,why won't you let us throw the chair?"John asked."You don't understand,John,"His grandpa said,"I sat in this chair with your grandma when I asked her to marry me.中考权威预测模拟试卷·英语(二)第4页(共8页)
本文标签:
