{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">

高三2024届普通高等学校招生全国统一考试 青桐鸣信息卷二英语答案

2

高三2024届普通高等学校招生全国统一考试 青桐鸣信息卷二英语答案,目前2024卷临天下答案网已经汇总了高三2024届普通高等学校招生全国统一考试 青桐鸣信息卷二英语答案的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

第二节阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语One possible version:续写两段,使之构成一篇完整的短文。"Oh,sweet,do you know how bad the weather nowAmy's youngest child,2-year-old Jenna,wouldn't go to sleep untilis?"Sally asked.Jenna looked up at her with big,Amy read her a story while rocking her.Rocking and reading became theirfavorite nighttime routine.fearful eyes."Mommy didn't come,"she whispered.Jenna awoke one night screaming in pain.Hospital tests later revealedSally's heart ached for the little girl."It's okay,that she had ance but luckily she had a successful operationhoney,"Sally said,taking Jenna's hand."YourDuring Jenna's first week in the hospital,Amy stayed with her day andnight.The nurses put a rocking chair in her room so they could continuemommy loves you very much,but the roads are tootheir nighttime routine.After Jenna was asleep,Amy got some rest indangerous tonight.She'll be here in the morning."the hard armchaby Jenna's bed.Jeenna was doing well,and Amy begarJenna clung to Sally's hand tightly,her eyes filledsparing time to help her husband Joe take care of their little boys.Shewould go home in the evening.have dinner with the boys,and then returnwith tears.Sally rocked her while reading a story,to the hospital until Jenna was asleep.Then Amy would come home for thejust like Amy always did.Gradually,Jenna'sremainder of the nightbreathing slowed,and she fell asleep in Sally's arms.It was pouring rain one evening as Amy hurried home to make dinner.By the time the meal was done,the roads were dangerous.Joe stood nearbyThen the next morning,Amy hurried to the hospital,as she looked out of the kitchen window."Honey,don't go out in thisworried about Jenna.Amy opened the door,finding Sally's armsweather,"he said firmlyaround the peacefully sleeping Jenna.Her head"Joe,"Amy replied,"I have to read Jenna a story and rock her.She won'tresting on Sally's arm and her eyelashes closing onbe able to sleep if I don't”Honey,”he said,.“be reasonable.What if youhave a bad car accident?The roads will be better tomorrow.Then,you can go.'the delicate cheeks,Jenna's breath came and wentAmy finally nodded and called the hospital,bursting into tears."It'sas softly as a bird steals to her leafy nest.Jennathe first time since she was bom that I haven't rocked her at bedtime,"shetold Sally,a middle-aged nurse who worked a twelve-hour shift from 7 amwas sleeping as soundly as any infant.Tears ofto 7 pm.gratitude filled Amy's eyes."Thank you,Sally,""She'll be fine,"Sally said in a calm voice."I'll go in to see her beforeshe whispered."You have no idea how much thisI leave and tell her that when she wakes up her mommy will be here.'"Thank you,Sally,"Amy said.means to me."Sally smiled gently,"I'm just glad IWhen it was time to go to bed,Jenna couldn't find her mom and gotcould help."From that night on,Amy and Jenna'sinto a panic.Just when her tears welled up,Sally came in.favorite nighttime routine included Sally's specialstories as well.详见答案解析页注意:1.续写词数应为150左右;2.请按如下格式作答。"Oh,sweet,do you know how bad the weathernow is?"Sally asked.Amy opened the door,finding Sally's armsaround the peacefully sleeping Jenna.【写作提示】本文的语篇类型是记叙文,主题语境为人与社会。Amy每天晚上一边给女儿Jenna讲故事,一边轻摇她入睡。一次,Jenna生病住院,Amy依然坚持每天晚上去医院给她讲故事哄她入睡。但有一天晚上,天气很糟糕,Amy无法前往,她担心Jenna会哭闹、睡不着觉,于是她打电话向护士Saly求助。根据续写第一段所给的段首句可知,Sa山y询问要哭泣的Jenna是否知道天气很糟糕。Saly接下来会告知现在的天气状况吗?Sa山y会怎样开导Jenna让她接受母亲不能来的事实呢?之后,Saly会怎样照顾Jenna呢?根据续写第二段所给的段首句可知,Amy打开门,发现Sally抱着熟睡的Jenna。Amy会如何表达感激?Saly又会如何回应?6
本文标签:

扫码二维码