{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">

[华大新高考联盟]2024届高三11月教学质量测评英语(全国卷)答案

6

[华大新高考联盟]2024届高三11月教学质量测评英语(全国卷)答案,目前2024卷临天下答案网已经汇总了[华大新高考联盟]2024届高三11月教学质量测评英语(全国卷)答案的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

本文从以下几个角度介绍。

    1、2024年华大新高考联盟4月英语
    2、2024华大新高考联盟四月
    3、2023-2024华大新高考联盟四月英语答案
    4、华大新高考联盟2024高三11月英语
    5、2024华大新高考联盟3月英语
Throughout the past year,your regular contributions to our station have been invaluable.Your stories centered on cultural differences have gained great popularity among students.Moreover,your expert advice on our programs has been a constant source of inspiration,urgingus to refine and perfect our content.In a word,the remarkable success of our radio station would not have been possible withoutyour support.Once again,thank you wholeheartedly.Yours sincerely,Li Hua第二节One possible version:As quick as light,I rushed to Tom."Are you okay?Do you want to complete the race together?"Iasked gently.Tom opened his mouth so big that he could eat the universe.He was in completeshock.However,he still nodded his head and thanked me gratefully.Then,with the little strengthI had left,I managed to put his arm over my shoulder.After that,we walked together to the finishline with Tom's head leaning on my shoulder.When we reached the finish line,he thanked me again for my kind act before heading off withthe medical team.Fellow runners and viewers applauded my act of selflessness.Their cheers andencouragement filled me with a sense of pride and satisfaction.I may not have achieved apersonal best that day,but the memory of helping Tom cross the finish line would forever beimprinted in my heart.I learnt that when one displays sportsmanship,he or she is a betterathlete as they not only care about winning,but are also respectful and kind towards others,which are the qualities of a true sportsperson.部分解析阅读第一节A篇主题语境:人与社会一一体育本文是应用文。文章介绍了一项适合2岁及以上人群参加的慈善趣味跑活动。该活动的主要目标是筹集善款,用于支持马来西亚的癌症患者。21.A。理解具体信息。根据第一段中的One of the main objectives of the event is to raisedonated to the National Cancer Society of Malaysia to help provide medical treatment for cancerto needy Malaysians可知,活动的主要目的之一是为马来西亚国家癌症协会筹集资金,以支持癌症患者。这表明其主要目的之一是为了支持公益事业。22.D.理解具体信息。根据第二段中的Top5 photos with the most“LIKES”from13 th Augusttill24 th August will win exclusive prizes可知,从8月13日到8月24日,点赞最多的前5张照片将获得独家奖品。这表明投票截止日期为8月24日。23.C。理解具体信息。根据Entry Fee部分中的信息可知,第l00名注册的参赛人员可享受早鸟价:40令吉第101名注册的参赛人员为正常参赛费用:50令吉。二人费用合计为90令吉。B篇主题语境:人与社会一一艺术本文是记叙文。作者在花甲之际对探戈舞产生了兴趣,她不畏惧学舞蹈的各种困难,为自己的爱好付出努力。24.B。理解词汇。本文第二至六段按“总一分”的结构展开,第二段提到作者学探戈舞
本文标签:

扫码二维码