{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">

高三2024年普通高等学校招生统一考试模拟信息卷(一)1英语试题

77

高三2024年普通高等学校招生统一考试模拟信息卷(一)1英语试题,目前2024卷临天下答案网已经汇总了高三2024年普通高等学校招生统一考试模拟信息卷(一)1英语试题的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

本文从以下几个角度介绍。

    1、2024年全国高考信息模拟试卷一英语
    2、2024年全国高考信息模拟试卷(四)英语
    3、2024年高考信息模拟卷四英语
    4、2024年全国高考信息模拟试卷二英语
    5、2024年全国高考信息模拟试卷英语
    6、2024年全国高考信息模拟试卷三英语
三步一体高效训练讲评记Spekingprent,friend or techerbertogether.答案:36~40 EAGCF第三部分语言运用(共两节,满分30分)第一节(共15小题:每小题1分,满分15分)阅读下面短文,从每题所给的A,B,CD四个选项中选出可以填人空白处的最佳选项High school student Xavier Staubs caught many people's attention.At a swim meet,theyearold boy rescued a 41 who was struggling under water.It 42 as a regular swimmingad just completed hisrelyhe retinghe suddey noticed boyd him underneath.Withoutver dived back into thepool and pulled the boy out to safety.45,the boy started breathing on his own.His6 actions got the attention of Representative Joh Moolenar who47 Xavier withatribute()in the Congressional Record.At lunchtime,Xavier learned Moolenaar was comingtomeet him.Moolenaar wanted to48 him with a recognition that would be kept in the Library ofCongress."Usually,you heard bad outcomesand 49 situations,"Moolenaar said."This was such apowerful 50 of one student helping another 51 the two boys were competitors."52,Xavier's mother,Jillian Staubs,said she was not 53.She arrived at the meet fiveminutes after the rescue happened.Something in her mind told her that her son was somehow54Staubs said she tries to raise her children like what her grandmother did.And Xavier performing选项。such a 55 act was something she's used to hearing about.Xavier is not only a great swimmer but also a dancer,band member and a straight-A student.ou orAnd now,a hero.41.A.classmateB.volunteer。C.competitorD.strangerr it.42.A.started offB.put offC.moved offD.took offsure43.A.performingB.drowningC.appearingD.trainingiliar44.A.hesitationB.admissionC.preparationD.doubt45.A.UnluckilyB.SadlyC.FortunatelyD.Honestlyie-46.A.inspiringB.heroicC.movingD.modestto47.A.recognizedB.followedC.educatedD.observed48.A.judgeB.reactC.deserveD.presentor49.A.amusingB.pleasantC.upsetD.tiringre50.A.successB.incidentC.reliefD.example51.A.as forB.even thoughC.as thoughD.now thatif52.A.HoweverB.OtherwiseC.BesidesD.Thereforey53.A.pleasedB.delightedC.surprisedD.puzzled54.A.endangeredB.threatenedC.influencedD.involvedB.selflessC.generousD.devoted55.A.determined【答案与解析】文章讲述的是15岁的男孩Xavier跳进游泳池救人的故事。1,C根据下文可知,这名15岁的男孩救的是他的竞争对手。42,A一开始只是一个常规的游泳比赛。8,B当他休息的时候,他突然注意到一个男孩溺水了。【24新教材DY,英语-R-选择性必修第二册-Y】

扫码二维码