衡水金卷先享题·月考卷 2023-2024学年度上学期高三年级六调考试(新高考无角标)英语答案,目前2024卷临天下答案网已经汇总了衡水金卷先享题·月考卷 2023-2024学年度上学期高三年级六调考试(新高考无角标)英语答案的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。
W:Reading English?What are you learning English for?M:If I can speak English,I can talk with foreigners when they take my taxi.W:Do you think it is easy to learn English?M:No,it's difficult.I can't pronounce many words.W:I can help you.M:Thank you.W:You're welcome.听下面一段独白,回答第10至第12三个小题。(M)Good afternoon,everybody.I'm very pleased to be here to share my experience inreading English.As we all know,reading plays an important part in learning a language.It'snecessary to read a lot.In the past,I often borrowed English books from the library.In thebeginning,I read something easy and interesting.Later,I began to read long and difficultstories.By reading,I have improved my English and become more interested in learningEnglish.I plan to read some English novels during this summer vacation.In the future,I willread more English books.Reading is quite helpful to me.Thanks for listening!听下面一段对话,回答第13至第15三个小题。W:Hello,Eric!What are you thinking about?M:Hi,Jane.I'm thinking about what our world will be like in the future.W:It will be different from what it is like now.M:Yes,I think so.W:What will cars be like in the future?M:I think they will be much smaller.W:Will students still use paper books?M:No,they will use e-books.W:Will parents still have to do lots of housework?M:No,they won't.Robots will clean the house,cook dishes and look after children.Thenparents will have lots of time to relax.W:I see.The world in the future will be much better.M:Yes.But if we don't work hard,our dreams won't come true.第三节听下面一篇短文。按照你所听内容的先后顺序将下列图片排序。短文读两遍。(W)I'm Lily.All my family members are used to living a green life.Let me tell youwhat my family members do in our daily life.My father has changed all the lights in each room into energy-saving lights.They cansave electricity.My mother always goes shopping with a shopping basket instead of plasticbags.She never buys clothes made of animals'fur.My grandfather often grows vegetables inthe yard.He also grows flowers and other plants.My sister likes drawing.She usually usesboth sides of the paper while drawing.I like travelling.When traveling a short distance,Iwalk or ride a bike.It is not only very good for my health,but also good for the environment.参考答案2/4
本文标签:
