{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">

[百师联盟]2024届高三仿真模拟考试(三)3英语(全国卷)试题

27

[百师联盟]2024届高三仿真模拟考试(三)3英语(全国卷)试题,目前2024卷临天下答案网已经汇总了[百师联盟]2024届高三仿真模拟考试(三)3英语(全国卷)试题的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

本文从以下几个角度介绍。

    1、2024百师联盟高三开学摸底联考英语
    2、2024百师联盟高三开学摸底考全国卷英语答案
    3、2024百师联盟高三开学摸底考全国卷英语
听下面一段对话,回答第13至第15三个小题。W:Hey,Jack!Are you reading a book?M:No,I'm writing an article on the mobile phone.W:Do you have to finish it today?M:No.But I must hand it in to my teacher on Thursday.W:I see.Did you get anything useful?M:Yes.I got enough information on the Internet to help me with the article.Well,do you stillremember your first mobile phone.Jessica?W:Yes.My father gave me a phone as a birthday present.It was a black one.It was differentfrom today's.M:Yes,and we can use mobile phones now to do many thingsW:I can't agree more.I think they will have more uses in the future.M:Yes,I think so.第三节听下面几段短文。按照你所听内容的先后顺序将下列图片排序。短文读两遍。(W)David lives in China with his parents and his brother,but his sister lives in Canada.Everyone in David's family uses the Internet.1.David's mother and his sister often send e-mails to each other.Sometimes they useWeChat to chat online.They think it is easy and fast.2.David's father is an English teacher at a middle school.He often uses his computer toprepare for his lessons.3.David's brother likes playing computer games.He doesn't play them too long becausehe thinks that they are bad for his eyes and study.4.David's mother often buys things on the Internet.She thinks shopping online can helpher save a lot of time and money.5.David likes music.Sometimes he listens to music on his phone.It helps him relaxafter a long day of study.参考答案3/5

扫码二维码