{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">

炎德英才大联考·长沙市一中2024届高三月考试卷(三)2英语答案

10

炎德英才大联考·长沙市一中2024届高三月考试卷(三)2英语答案,目前2024卷临天下答案网已经汇总了炎德英才大联考·长沙市一中2024届高三月考试卷(三)2英语答案的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

of disseminating disaster prevention knowledge and raising public awareness. Japan in the 1960s thus began actively taking measures to support both the physical and institutional safeguards against disasters,with particular attention being placed on disaster pre vention.These efforts have greatly reduced the number of people who die or become missing as a result of natural disasters.The declining trend is still continuing,and the number has fallen to between 100 and 200 per year in recent years. 28.What causes relatively more natural disasters in Japan? A.Japan's masses of islands. B.Japan's location. C.Japan's large population.
本文标签:

扫码二维码