{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">

炎德英才大联考·长沙市一中2024届高三月考试卷(二)2英语答案

10

炎德英才大联考·长沙市一中2024届高三月考试卷(二)2英语答案,目前2024卷临天下答案网已经汇总了炎德英才大联考·长沙市一中2024届高三月考试卷(二)2英语答案的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

答案: One possible version: Dear Merry, I'm writing to invite you to a tour to Green Hill this Satur- day.As planned,we'll leave by bus at 7:00 am at the school gate.About two hours will be spent climbing the mountain.Af- ter that,we'll have a picnic by the lake at the foot of the moun- tain, Up till now,3 boys and 4 girls have joined the team.I hope you could join us because Green Hill is such a fun place to relax Looking forward to hearing from you. Yours, Li Hua
本文标签:

扫码二维码