2023-2024学年高二试卷11月百万联考(人形图标)英语试卷试卷答案,目前2024卷临天下答案网已经汇总了2023-2024学年高二试卷11月百万联考(人形图标)英语试卷试卷答案的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、2023-2024百万联考高二阶段性诊断测试卷
2、2024全国百万联考高三
3、百万联考2024高三11月
4、2023-202421届全国百万联考
5、2023-2024百万联考高三
6、百万联考高三阶段性诊断测试卷2024
7、2023-2024全国百万联考高三一轮
8、2023-2024全国百万联考高三一轮中期调研考试
9、2024全国百万联考高三
10、百万联考2024高三
全更们血鸟的叠每康乘修的云学层A.By collecting enough onginal artwork.B By entering the text prompt into the Al.C.By submitting photos to digital companies.By training themselves to practise drawing skills33.hat-will smaller photo companies do according to the text?-Confirm the copynght of artwork by AlB.Remnove images by Al from their databases.C.Attract enough Al users for their platforms.D.Find the creators of some great model works.34.What can we learn about digital artwork from paragraph 4?A.The creator may be charged for it.No laws protect it at present in the UK.C.Neil Brown will introduce a bill to protect it.B.It is more popular in the UK than in the USA.35.What can be a suitable title for the text?A.Why do people think Al is killing human art?B.Why should the AI-generated artwork be protected?C.Where may Al-generated artwork go in the future?D.Who should own the copynght on Al-generated artwork?第二节(共5小题:每小题2.5分.满分12.5分)阅读下面短文·从短文后的选项中选出可以填人空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。Mountaineering is the sport of climbing mountains.36 Climbers need to put handsand feet on rocks.ice or snow.and finally reach a summit ()There.high above theworld of cities and civilization.the climber can pause and look out over a world ruled by natureand her raw heauty.37 Mountain climbing is a risky activity and not to be taken lightly no matter how easy orharmless your chosen peak might seem.Lightning strikes can stab out of a clear sky.Rockfalland snowslides sweep down mountain faces.Difficulties can slow you.forcing you to camp in theopen You or your climbing pariner can have an accident,causing all kinds of complicationsMountaineers prefer to climb at night.Climbing at night allows climbers to avoid the heatof the day and escape bad weather conditions.Besides,many mountaineers choose to climb atnight because it is quieter than during the day.38imbing at night can also be more men-○英语卷(八)第8页(共12页1【23·(新高考)Z公·MW·英语·N】8/12
本文标签:
