{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">

2024年普通高等学校招生全国统一考试模拟试题英语一衡水金卷先享题分科综合卷

9

2024年普通高等学校招生全国统一考试模拟试题英语一衡水金卷先享题分科综合卷,目前2024卷临天下答案网已经汇总了2024年普通高等学校招生全国统一考试模拟试题英语一衡水金卷先享题分科综合卷的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

请听第3段对话,回答第10至第12小题。M:Can I help you?W:Yes,I want to buy a sweaterformydaughter.She is a middle schoolstudent.M:What colour does she like?W:She likes red.M:How about this one?W:It's too small for her.Do you havethese sweaters in size L?M:Yes.Look at this one.W:It's nice.I'll take it.How much isit?M:Twenty dollars.But today you canbuy it for eighteen dollars.请听第4段对话,回答第13至第15小题。M:Helen,what are you busy with?W:Now I am buying some food foroufamily trip.M:When is your family trip?W:It is on July 10th.I will go withmy parents and brother.Besides,Ihave another thing to do this week.M:What's that?W:It is a birthday partyfor my mother.(下转A1、A4版中缝)

扫码二维码