{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">

炎德英才大联考雅礼中学2024届高三2024届高三月考试卷四英语

19

炎德英才大联考雅礼中学2024届高三2024届高三月考试卷四英语,目前2024卷临天下答案网已经汇总了炎德英才大联考雅礼中学2024届高三2024届高三月考试卷四英语的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

本文从以下几个角度介绍。

    1、炎德英才雅礼中学2024高三月考四英语
    2、炎德英才大联考雅礼中学2024高三月考试卷四
W:Um...How about tomorrow at 8:00 am or at 2:00 pm?M:Well,in that case,tomorrow at 2:00 pm would be fine.W:And what's wrong with you?M:Well,to tell the truth,I knocked into a tree this morning while riding my bike in the country,and I felldown and my left leg was badly hurt.(Text 9)W:Honey,where are the forks?I put them in the cupboard last week.But I couldn't find them.M:I have no idea,either.Maybe they're in one of these boxes.Many basic necessities have been put in them.W:Here they are,under the tablecloth.I can't believe how much work is involved in moving out.M:Actually,I didn't expect this,either.W:I hope this is the last time we move.odM:Me,too.I thought it was just a matter of calling a moving company.But I was totally wrong.W:That's just the beginning.Everything has to be organized and packed first.(TM:It's a good thing that the kids are helping.aosg at od nowW:Yes,they have made things easier,but I don't want to go through this again.M:We won't.Anyway,we've got the house we're satisfied with.(Text 10)M:Well,everyone.After visiting our teaching building,we now reach our school library.It is located infront of our teaching building,facing the garden on the other side.As you can see,there are a variety of treesaround it.The wonderful circumstances make it a splendid place to study in.Our library has a great number of books,covering all fields of science,literature,art,music and so on,except fashion.If you want to read some kind of books,you can easily pick up what you need,for they areclearly classified in order.The library is open from Monday to Friday,from 9:00 am to 7:00 pm and is closed on weekends.You canborrow five books at one time and should return them in ten days,or you can just read inside the library as youlike.参考答案(1T1~5 CBABC 6~10 BCBCA 11~15 BABCA 16~20 CAACC2l.B细节理解题。根据第一则信息中的night skiing is open every Tuesday and Saturday during the snowseason.可知,如果喜欢晚上滑雪,可以选择星期二。故选B。bio to snola uox22.A细节理解题。根据Mount BawBaw,Victoria中的Mount BawBaw is a great place for beginners tolearn how to ski or snowboard as the highest peak is about5,000 feet tall可知,它适合初学者的原因就是山峰是最高的。故选A。23.C细节理)解题。根据Ben Lomond,Tasmania中的It will be relatively uncrowded判断,不太拥挤是它的优势。故选C。24.A推理判断题。根据第二段中的In just the first week,the song was streamed33.9 million times,.and300,000 copies of the song were sold.In the US,the group has had three number one albums and itsconcert tours sell out in minutes判断,提到这些数字的目的是为了说明这首歌的流行。25.A细节理解题。根据第三段中的The other rappers are Suga and J-Hope.判断,A项恰当。26.C细节理解题。根据最后一段中的From its early days,BTS has worked to seem like a friendly group【分科综合卷参考答案(一~六)第10页(共24页)22-QG-英语】合XKY-⑧-1
本文标签: 炎德英才大联考答案

扫码二维码