炎德英才大联考·长沙市一中2024届高三月考试卷(三)2英语答案,目前2024卷临天下答案网已经汇总了炎德英才大联考·长沙市一中2024届高三月考试卷(三)2英语答案的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。
enjoy their time at nursery and benefit from it as much as possible.The nurseryoffers two plans to ensure you know that your children are safe.(18)The Bus Tripplan is to make sure that children get where they need to go after nursery with ateacher on duty to protect them,whether they are going straight home orsomewhere else.The In-School plan gives you peace of mind when the children arebeing taught.A careful record is kept of where children are in the building so that wecan locate them quickly at any time.You are provided with a number,so you can callthe nursery between 7:00 a.m.and 7:00 p.m.on the weekdays.(19)Requirementscan also be made by text and email.All in all,we are trying our best to make sureyour children are safe while they are attending the nursery.
本文标签:
