{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">

炎德英才大联考·长沙市一中2024届高三月考试卷(五)5英语答案

8

炎德英才大联考·长沙市一中2024届高三月考试卷(五)5英语答案,目前2024卷临天下答案网已经汇总了炎德英才大联考·长沙市一中2024届高三月考试卷(五)5英语答案的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

(板outSeck out help bravely.3If you are oyinithparicuar subeite studying hard,sekou help fomather studentttherrentIfmecollege student,there might be free tutoring cmuithricsublike writing,language,or math.Take breaks and give yourself rewards.As study is seen as a long process,allowingself breaks and rewards can motivate you to study harder.Take breaks every hour toch your legs,watch television or do some light reading.Provide rewards at the end ofyto motivate you..40£A.Create a good study space.B.Use study groups effectively.6There is no shame in asking for help if you need it.D.The most difficult subjects require the most mental energy.E You're focused on doing well on this assignment for yourself.F.Make flasheards with vocabulary words,dates and other facts.G.For example,treat yourself by ordering takeout after studying three days.三部分语言知识运用(共两节,满分45分)节(共20小题;每小题1.5分,满分30分)阅读下面短文,从短文后各题所给的A、B、C和D四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项。In the evening,Kasi usually gets out of a park and returns home via Hilpher Road.That烟road has a very unique 41,with kids playing and people bargaining.One day she found a42 just wandering in the lawn (beside her house.His red coat made dull grass in略the lawn 43.Kasi decided to wait for another fifteen 44 for the boy.Then the boy sat on the bench.He was extremely 45,fear floating in his eyes.She閭clearly read the 46.After all,she had 47 been homeless.Her own eyes were filledwith the memories of 48 times and tears rolled down from her pretty eyes.Yes,she oncelived under a bridge where life was 49.Then,she didn't know how that fifteen minutes had 50.Still the boy was there.Hewas looking at a biscuit wrapper lying there.She stood up,wiped off her 51 and went tothe boy and smiled.The boy got 52 and backed off and started crying.People in the parksuddenly became very "53 "and ran to that boy,who opened up about Kasi.Everyoneust got an opportunity to 54 Kasi and said unkind words about her existence.She needed55 immediately.After reaching home,she could not 56 anything.So she put on her clothes and left.【米高三英语第8页(共10页)*】
本文标签:

扫码二维码