炎德英才大联考·长沙市一中2024届高三月考试卷(五)5英语答案,目前2024卷临天下答案网已经汇总了炎德英才大联考·长沙市一中2024届高三月考试卷(五)5英语答案的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。
living居住;D.suffering遭受。此处指继续“生活”。故选C。56.D考查名词词义辨析。句意:这位退休警察是Hdegkin's lymphoma Fudation的大使,他在全国各地旅行鼓励其他患有该疾病的人“访问该基金会的网站和支持小组会议”。A.reporter记者;B.nurse护士;C.doctor医生;D.policeman警察。根据第一句中Tom Frey reported to duty as a detective for the New YorkPolice Department可知,他是一位“警察”。故选D。57.D考查动词词义辨析。句意:详解见第56题。A.replace替代;B.cure治愈;C.survive幸存;D.encourage鼓励。根据第57空前后traveling the country to57 others with the disease“Go to the foundation'sgroup meetings'”可知,他根据自己的经历“鼓励”其他病人。故选D。折。句意:医生只有15分钟的时间给你,但这些人正经历着同样的事情。A.satisfy使23/24全国名校高考模拟冲刺卷·英语试题(六)参考答案第2页(共4页)】满意;B.offer提供;C.consult咨询;D.affect影响。此处指“提供”15分钟。故选B。59.考查动词词义辨析。句意:详解见第58题。A.going through经历,度过;B.working on继续工作;C.talking about谈论;D.looking into调查。根据第59空后的the same thing可知,此处指“经历”了同样的事情。故选A。60.D考查名词词义辨析。句意:他们给你希望和帮助。A.health健康;B.harmony和谐;C.happiness幸福;D.hope希望。根据第60空后的as well as help可知,此处指“希望”和帮助。故选D.语法填空61.are located62.accessible63.Built64.an65.exceptionally66.how67.between68.popularity69.took70.t0g0短文改错The other day the members of our school's English club take the exchange students in their school to visittookourthe City Cultural Center.During the visit,they appreciated A large picture exhibition of our rich local cultureand some unique form of our local arts.However,they watched a video about the achievements we had madeformsBesidesin the past few centuries.The exchange students were all amazed at our color culture,saying that the visitcolorfulwas really a big cultural feast with them.The visit was a greatly success and they were quite satisfied with it.to/forgreatIt was not only enriched the exchange students'life,but also helped them learning more about Chineselearnculture书面表达A Meaningful Fire DrillOur school held a fire drill at 7:00 am last Sunday.All the teachers and students took part in the drill.When hearing the sound of alarm,all ran out in order from the classroom.When they ran,all of them benand covered their noses and mouths with towels because of the smoke.All participants treated the drillseriously.Within three minutes,all ran to the playground,where the headmaster did a summary for the drill.The purpose of this fire drill was to train teachers and students to have the ability of self-protection andself-help.It left a deep impression on me.听力录音原文(六)》Text 1W:You should go to bed.M:I will as soon as I finish this article.Text 2M:Can I borrow your class notes?W:Sure,but didn't you take any down?M:I couldn't really see the board.Text 3M:So you work in Kobe.What do you do there?W:I'm an assistant at a research laboratory.Text 4M:Oh,really?Isn't this spot D406?W:No,it's D407,which is my parking spaceM:I'm sorry,I must have been confused.I'll move my car right away.Text 5W:Devi,have you thought about where you would like to go on Friday for your birthday?M:I am not sure.I don't know many restaurants around here.W:You know,we could look online at the local Internet sites.M:Good.Let's take a look!Text 6W:Hey,you look so happyM:Yeah,I am really proud of my car.I spent two years turning it into a giant banana.And it cost me 25,000W:I'd like to know the best thing about the car.M:Um...the best thing is when my children saw it.They were so excited.W:You mean your children like the car?M:Yeah,look at the photos.They hold their hands up in the car.【2022全国名校高考模拟冲刺卷·英语试题(六)参考答案第3页(共4页)】W:You are inspired by a banana?M:Yeah,I think the banana shape was perfect for a car.Text 7W:Jason,do you still have a friend who works at the cinema?M:Yes,I do.He is a great guy.W:Can he get us some free tickets?M:Only if he is working at the box office tonightW:Maybe he can get us some free food too.M:Don't push your luck.W:I am sorry,what does "don't push your luck"mean?M:It means don't ask for too much.He can't give it away for free.Understand?W.I understand.M:If my friend was the CEO.I am sure he could help us,but he is only a part-time worker.Text 8W:Good morning,SirM:Oh,hello.I wonder if you could help me.Do you have any mlights from Amsterdam to Vienna and back?
本文标签:
