{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">

衡水金卷先享题·月考卷2023-2024学年度上学期高二年级一调考试英语试题

9

衡水金卷先享题·月考卷2023-2024学年度上学期高二年级一调考试英语试题,目前2024卷临天下答案网已经汇总了衡水金卷先享题·月考卷2023-2024学年度上学期高二年级一调考试英语试题的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

第4期必修一Unit2综合检测参考答案及部分解析参考答案1-5 AACBB6-10 ACABB11-15 AACBC16-20 CACBC21-25 DAADB26-30 BABCB31-35 DCDCB36-40 FBGAD41-45 BACBD46-50 ACDAB51-55 CDBAC56.and57.connected58.arms59.has won60.director61.who /that62.getting63.to grow64.touches65.of写作第一节One possible version:Dear fellow students.May I have your attention,please?I have something BIG to tell you.To help build a better bridge ofcommunication between parents and our school,the yearly Open Day will be held this Friday.The Open Day will begin at 8:30 a.m.Parents are expected to come 15 minutes early.First,our teachers will showthem around the teaching buildings.One hour later,a parents'meeting will be held in the school hall.Then they'llhave lunch with you so that they can see the dining environment.Please tell your parents about the Open Day.第二节One possible version:Sophie rushed to the address the police had given her.When she walked in,she discovered two policemen and anold woman in the living room.Sophie quickly walked to the elderly lady and asked,"Mrs.Arnolds?Are youokay?"Marla smiled and nodded,"You're so kind,Sophie."It turned out that the police had told Marla howSophie found her letter.After the policemen left,Marla told Sophie her whole story.Sophie felt so bad for the oldlady.From that day on,she visited Marla daily after taking her kids to school and on weekends with her family.But one day,Marla passed away unexpectedly.Sophie later learned Marla had been seriously ill.That was whyMarla said in the letter that she might be dead by the time someone found it.However,Marla had left a willbehind with her lawyer,giving all of her wealth to Sophie to thank her for her kindness.部分解析阅读第一节A篇主题语境:人与自我一一生活本文是应用文。文章是堪培拉手工艺品市场2022年7月份的活动海报。2l.D。理解具体信息。根据第一段中的The Handmade Canberra market is an event which happens4 timeseach year可知,该市场每年举办四次。22.A。理解具体信息。根据第二段中的The event has free parking可知,该市场内停车免费。23.A。理解目的。根据第三段的内容可知,海报中提到该市场是Julie Nichols在2008年创办的,起初只有34个摊位,发展到现在拥有290多个摊位,Julie Nichols本人也因为成功经营这一市场而获得几个奖项,而且这个市场在当地很受欢迎。由此推断,该海报中提到Julie Nichols,.意在说明这一市场在她的经
本文标签:

扫码二维码